mám digitální fotoaparát cannon a 530 powershot a fotky z něj jsem upravoval v programu nero 7,nebo v microsoft picture manager,ale poslední fotky mě nejdou ani v jednom programu otevřít v čem je problém děkuji za odpovědi.
Mám auto Škoda Fábie a jezdím s ním do práce a nakupovat. V poslední době se ale nedostanu ani tam, ani tam. Nevíte čím to může být? Chtělo by to trochu konkretizovat ten tvůj dotaz. Jinak to bude na stejno s tím, co jsem napsal. Jaký mají obrázky příponu, co ti hlásí oba programy, otevíráš fotky z karty ve foťáku nebo je stahuješ na disk...
diatestor.m
stahuju je na disk do složky,potom je upravuju a upravené je uložím do nové složky,to až to ted fungovalo,nyní je sice stáhnu na disk,ale už nejdou otevřít v oněch programech ,hlásí to že soubor nelze otevřít a paradox je že už nejdou otevřít ani ty obrázky ,které šly původně upravit bez problému,přípona je JPG.
Super. Takhle nějak má vypadat dotaz. Zkus to otevřít ještě třeba v programu Malování. Ne, že bys to měl v něm upravovat, jenom to zkus otevřít. Fotky budou patrně v pořádku. Zkus ještě v oněch programech (nero...) otevřít jakýkoliv jiný JPG soubor který jsi neupravoval (třeba nějaký obrázek z netu) a taky vyzkoušej ještě i jiné přípony (BMP, GIF, TIF). Dej vědět, jak to dopadlo.
Mno zkusil bych možná ten program kdyždat přeinstalovat- možná je/jsou namršený. Ale nejdříve bych zkusil obrazky otevřít např v irfanview- ten toho otevře dost, malování je občas háklivé...mno ber irfan jako druhou možnost.
Zeptám se jednoduše...nezačal jsi ukládat ty soubory jinak (zkoukni si to,případně to zkus změnit)...občas se stane že program sice dokáže uložit něco nějak ale pak číst to už nelze
al bunda*
No pánové, měl jsem stejný problém, kdy jsem ani za boha nemohl otevřít žádný obrázek a to naprosto ničím, co jsem měl k dispozici (od prohlížeče obrázků a faxů až po Adobe Photoshop 7 a pomohl mi jen návrat o pár dní nazpět - tedy obnovení systému. Možná by to mohlo být řešení i pro tazatele?
Nemohl by to být virus?
Přeji skvělý den.
diatestor.m
tak nejdou upravovat ani obrázky stažené z internetu,v programu malování to otevřít lze.
diatestor.m
v irfanviewu to otevřít lze,jinak si myslím že virem to nebude mám ochranu nod 32 a projíždím to ještě spybot -searche&destroy a nic mě to nenašlo ani nehlásilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.