Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava struktury DVD

Od: jirbar* odpovědí: 8 změna:

Poradí prosím někdo, jaký sehnat program na úpravu struktury DVD.

Složka VIDEO_TS má totiž 5,1 GB a potřebuji to stáhnout na 4,5 GB "vyházením" bonusů a pod.

Překompilovávat VTS složky na nové DVD se mi zdá zbytečné

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud máš Nero tak bez problémů.

jirbar*
hodnocení

Jistěže mám Nero. Jenže pokud zvolím Vypálit soubory DVD - Video a spustí se Nero Burning tak mohu maximálně vyházet některé části.

Zatím jiný způsob neznám. Spíš mi jde ot o aby se taky upravily nabídky to jest IFO případně další části.

Prostě editace struktury.

Nespouštěj Nero Burning, ale Nero Recode a tam bonusy a podobný ptákoviny lehce odstraníš, zakážeš.

jirbar*
hodnocení

Díky zkusím s tím něco udělat. Jen mne překvapuje že Nero Burning načetl složku VIDEO_TS přes 5GB takže ani nespustil vypalování. Do Recode jsem tuto složku načetl a hlásí to 4,4GB.

doplněno 11.12.10 20:42:

HOTOVO za 20 minut i s vypálením. Sice to opětovně hlásilo že se nevejde, zda snížit , ale asi se nejednalo o klasické překódování, které by jistě za 20 minut nebylo.

Já třeba v Nero Recode i kopíruju DVD, je to rychlejší než přes Nero Burning.

hodnocení

0x

Pokud máte již VIDEO_TS na HDD pak to vypálit např. v Neru jako DVD-Video obraz ISO ... .Obraz asociovat s virtuální mechanikou DAEMON Tools Lite a pak v Nero Recorde - překódovat celé DVD na DVD. Případně si pohrát s DVD Shring.

hodnocení

0x

DVD SHRINK nabídne kompresi tak aby se to vešlo na jednovrstvé DVD a zároveň nabídne co se může vyškrtat a podle množství vyškrtání opět nabídne kompresi - nevídaně jednoduchá práce...

jirbar*
hodnocení

Věřím tomu. Většinou ale jde o obsah tak spíš uvítám AVI DIVX. Co se dá dělat, když to někdo hodí na net ve struktuře DVD Navíc RAPID jak jsem si všiml má prodlevu 55 minut místo zlatých 15 minut. (2 dny práce). Nevím zda to taky neumí ConvertX to DVD.

Přesto by mne však zajímalo, ať vyhodím zvukové stopy, bonusy, případně podmenu zda odkazy v hlavním menu, třeba právě na ty bonusy jsou již přímo v tom hlavním menu a nadále tam zůstanou jako nefunkční, či zda je lze opticky též odstranit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]