Nejste přihlášen/a.
Dobry den, potreboval bych vedet jak dlouho vydrzi jet obehove cerpadlo na autobaterii. Vim ze se to da nejak spocitat,ale nevim jak. Mam Krbova kamna s vymenikem, pokud by se nekdy stalo ze vypnou proud, musim vzit menic napeti a autobaterii 45ah a cerpadlo na nejakou chvili zivit. Cerpadlo mam za kamnama,je znacky wilo a je na nem napsany max.0,21A a pak hodnoty ve watech podle toho jak rychle bezi, tri stupne 48,38 a 28w. Mohl by mi nekdo spocitat jak dlouho cca pojede cerpadlo pri vypadku proudu? Dekuji
Spolehlivé, ale dražší řešení je použít zálohový zdroj pro PC. Tam se potom nemusíte starat o to, jestli bude, nebo nebude baterie nabitá, sám se udržuje v nabitém stavu, sám se přepne do nouzového režimu a sám se opět přepne do provozního režimu, když se síťové napětí objeví.
TESYK. Bod a podpora. Sám znám několik lidí kolem mě kteří UPSku už na čerpadle provozují, a já sám ji mám připravenou také. Kdo si loni užil 2-3 dny zimy, bez elektriky, přestože máte doma plyn, nebo kotel na pevná paliva, tak ví o čem mluvím. Něco to sice stojí, ale za to pohodlí a jistotu to stojí. Měli jsme obavu, že čerpadla nepojedou na ty levnější UPSky ze kterých leze zmršený obdélník, o sinusovce si to může nechat jen zdát. Ale funguje to bez problémů. Takže sežeňte si nějakou UPSku, baterku můžete použít externí, automobilovou. Má větší kapacitu než gelová uvnitř UPSky.
Upřesním:
kapacita akumulátor není určovaná do úplného vybití a měnič na tom nejsou tak špatně. Já bych si troufl odhadnout, že to bude víc jak třetina jirbarova odhadu. Měniče mívají ochranu baterky - nikdy jí "nevycucají" úplně.
Kapacita akumulátoru se nějakou zkoušečkou změří těžko. Nejlepší je předpokládat, že platí to co je na ní uvedeno a upřesnit to pak praktickým použitím.
Už několikrát jsem tu písal, je na to měřič elektronický, žádné vidle s červenajícím se odporem jak kdysik. Tady to v šopu změří zadarmiko na požádání, a vyjede z toho protokolek. Předpokládám, že to servisy mají.
A co takhle pripojit na autobaterku nabijecku s tim budikem (nevim co to meri). Ale ten budik prece musi ukazat kolik toho je v baterce,ne?
"Budík" změří napětí, snad již to je vysvětleno, ale nikoliv kapacitu. Kapacitu lze změřit jedině porovnáním poklesu napětí při zatížení baterie
budík, takhle se u nás dalo říct elektroměru, v tom případě by to souhlasilo a dalo se to tím změřit...
Já osobně bych jí jednou za čas nabil, nebo dát tam spínačky a nabíjet jí v pravidelných intervalech. Nebo menší nabíjecí proud a cpát to do ní pořád. Autobaterka je přece na podobné věci stavěná .
No prostě proto, že je to zbytečně drahé. Sestava s měničem a malou nabíječkou vyjde levněji a hlavně se k tomu dá připojit starší autobaterka. To je u UPS sice možné taky, ale není to na to dělané.
Jinak ta stará zkoušečka ukazuje kapacitu jen orientačně. Je to spíš tester stavu a abití, ale už ne kapacity - tu je potřeba opravdu ověřit měřením - tady je to provoz. Dalé je vhodné baterii i tak připojit na nějaký zdroj udržovacího proudu - to jde zjistit v katalogu vyrobce a nebo je vidět na lepších dobíječkách - to je ten proud po skončení nabíjení. To by mohlo stačit pro základní provoz.
Ideální by bylo mít oběhové čerpadlo na 12V. Protože ztráty v měničích bývají někdy dost vysoké (30%? asi tak)
Praded:
přesně to jsem měl na mysli
Když se jako udržovací proud použije 1/100 C tak se nic nemůže pokazit.
Trošku jiné řešení - kamarád má pro tyto případy (v jeho lokalitě ne výjimečné) připravenou elektrocentrálu, která uživí oběhovku, mrazák a ještě nějakou tu žárovku na svícení. Samozřejmě to není univerzální řešení, ale berte to jako námět k popřemýšlení...
K té elektrocentrále malý dotaz : Stačí ji připojit do příslučného zásuvkového obvodu (zastrčit do některé volné zásuvky) a vypnout příslušný jistič?
Stačio by to,ale já bych to tak rozhodně nedělal - někdy se na to zapomene a neštěstí je hotové
Nene, zdroj napětí s vidlicí je nejen proti předpisům, ale hlavně dost nebezpečný!
Má centrálu napevno "přidrátovanou" přes takovou "chytrou rozvodnici" mezi elektroměr a domácí rozvaděč (jističe), a když vypnou proud tak shodí hlavní hlavní vypínač (přívod od elektroměru) a nahodí centrálu. A pak už jen pozhasíná a povypíná všechny spotřebiče, které nejsou v tomto "nouzovém" režimu nutnéa zytečně by centrálu zatěžovaly. A ještě tam má nějaký bzučák, který začne "řvát", když proud začne jít. Takže vypne centrálu, nahodí ten hlavní vypínač za elměrem a jede dál na síť od ČEZu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.