Nejste přihlášen/a.
Ahoj, s tím účtem, nemůžeš si jen tak vytvořit po zablokování účet na netu a tím se zkoušet přihlásit, musíš tam zadat jméno a heslo k tomu účtu Google, kterým ses do telefonu přihlásila hned při prvním zapnutí telefonu, jinej účet ti to nevezme. Ale určitě to nějak pude, nezoufej. Máš asi Android 2.3 že?
Hm, tak z toho co já jsem našel, pomůže akorát hard reset telefonu. Netvrdím že je to jediný řešení, ale nejspíš bude. Přijdeš tím o všechna uložená data a nastavení, což by ale nemělo být tak zlý, když máš telefon jenom krátce. Jestli se to rozhodneš udělat, videonávod je tady
Na telefonu jsem zatím nic neinstalovala ani nestahovala jelikož a možná naštěstí po dnešku mi v mobilu chybí micro karta takže mi tam nešlo nic fotit atd. A kdybych udělala tuhle cestu ztratila bych aplikace které jsou v mobilu už předinstalované?
Určitě zmizí všechny aplikace DOinstalované, jako hry, facebook apod, ale ty PŘEDinstalované od googlu tam zůstanou. Bude to návrat telefonu do továrního stavu. Nevím jak to bude s aplikacemi od HTC, ty jsou přece jenom něco mezi před- a do- instalovanými, ale i ty se dají stáhnout a doinstalovat. Já bych to řešil takhle a pokud mě někdo nevyvede z omylu nebo nepřijde s něčím lepším, myslím, že ani Tobě (Vám?) nic jinýho nezbyde
Nebo ještě můžete zkusit kontaktovat původního majitele, jestli údaje k účtu neprozradí. To by bylo asi nejjednodušší a ne tak násilné
Vážně si to heslo nepamatujete? Po pátém chybném zadání se telefon zamkne, ale jen na 30 sekund, potom můžete zase pětkrát zkoušet..
Právě že si ho pamatuju.Když jsem si to gesto(heslo) zapínala chtělo to po mě jedno originální spojení teček a pak raději ještě jednou pro kontrolu abych to nakreslila.Poté jsem si počkala až se mobil zamče a já mohu tuhle funkci vyzkoušet.Když se mobil zamčel já tam dávala nakreslené gesto (heslo) obrazovky a ono mi to nešlo.Jelikož jsem to zkoušelo už mockrát tak když zapnu mobil zobrazí se *Viz obrázek* a to je konec protože nic víc dělat nemohu
To je zvláštní, to bych teda od androidu nečekal .. No, pak teda za sebe můžu poradit jenom ten hard reset, pokud se nepodaří vymámit účet z prvního majitele
Tak jsem se rozhodla relativně pro ten hard reset.Došla jsem podle návodů ale těd zase nevím na co mám kliknout...z těchto možností.Já sem někde četla že bych dokonce i o ty data nemusela přijít že si to musím v tom nastavení najít a nastavit
Právě že to co ukazuje obrázek už je Hard reset akorát mi zbývá na něco z toho kliknout a já nevím na co...Snížila jsem hlasitost,zmáčkla tlačítko power.Pak se zobrazila nabídka kde jsem klikla na Factory reset ale pak se mi objevilo to co je na obrázku a já nevím na co kliknout abych s tím něco neudělala.
Tak jsem dala ten Factory reset a pak klikla na reboot now.Mobil se vypl a nastartoval se úplně stejně.Tudiž se pořád nemůžu do mobilu dostat.Ach jo už nevím,co s tím Sice v tom menu je více nabídek ale jak sem psala at tam nekliknu na něco špatného
Počkám jsetli se mi majitel ozve ale pochybuji o tom.Já bych se toho restartu nebála já tam žádny svoje programy,dokumenty a aplikace nemám ale nechci přijít o ty aplikace co jsou v telefonu... to je to hlavní Třeba ta navigace,mapy atd
Takže chtěla bych hoooodně moc poděkovat Rádcům,kteří mi zde pomáhali s mím mobilním problémem Problém jsem vyřešila včera čirou náhodou jedním videonávodem,kde bylo znázorněno jen,jak pracovat s programem 4EXT Recovery touch ale o restartování mobilu nikoliv.Nicméně kontaktovala jsem majitele videonávodu a ten mi poradil.Stačilo kliknout v tom programu 4EXT Recovery Touch na tlačítko Wipe/format -> Factory reset -> Reboot now.Opravdu to zabralo,mobil se restartoval všechno jsem si od začátku nastavila-hlavně Účet Google
I jak jste mi psali přišla jsem o několik aplikací uložených v mobilu ale aspoň ten základ tam zůstal.Moc Vám děkuji za Vaše rady,protože bez nich bych nevěděla vůbec nic.Snad mobil bude fungovat v pořádku jak má.
Ještě jednou moc Vám děkuji za Vaše užitečné rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.