Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký operační systém v mobilu

Od: lujs® odpovědí: 4 změna:

Zdravím. *slunce*

Android, Symbian, Apple iOS, Windows Phone 7, Windows Mobile 6.5 a Bada.

To sou operační systémy v telefonech z nabídky T-mobajlu. Nabídli mi za věrnost telefon. Jaký máte zkušenosti z telefony který se daj používat jako minipočítač?.?.? To znamená přístup na internet přes wifi. Jak to funguje když je napsaný že ten aparát má přístup na fejsbůk? To jde i bez wifi? Další dotazy kdyžtak doplním.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přístup na Facebook není možný bez připojení k síti.Ať už wifi nebo paketová data.V tomto případě se jedná o telefon,který už má v sobě zabudovanou aplikaci pro připojení se,nemusíte si už žádnou nahrávat.Ať už wifi nebo paketová data.Jinak odpovědět,který systém je lepší,je na dlouho.Nechte si to vysvětlit přímo někde na prodejně.

doplněno 08.12.10 14:38:

Nějak se mi tam vloudila jedna věta dvakrát.

hodnocení

0x

Nehte si všechny telefony s každým systémem na prodejně položit na stůl a v každém bez jakýchkoliv znalosti zkuste zapnout wifi, napsat sms, zamknout odemknout telefon...popřípadě jiné triviality..zavolat atd...

Já osoně po zkušenostech s babi bych doporučil iOS nicméně ten je naložen pouze v drahých krabičkách a tipuji žadný známý s levnokupem není...

Jinak po hodně důkladném pročtení člověk zjistí že věrnostní kupy nejsou vždy tak výhodné..ale je třeba si vše pročíst..pokud ale dárek znamená úpis na další rok či dva..výhodné to není na 100% aspoň ne v ČR

doplněno 10.12.10 02:32:

Pokud vím tak člověk musí za tu ejich korunu mýt určitou výšku plnění..a vím že ČR a SR mezi pár posledních zemí na světě kdy operátor=zloděj a jejich výhodné kupy jsou výhodné akorát pro ně..

doplněno 10.12.10 16:29:

Tak to pak chápu...

hodnocení

Před 2 roky sem z nich vytáhl Samsung SGH-U800 SOUL B za 1 Korunu.Tenkrát se prodával za 5800. Teď z nich chci vytáhnout ještě dražší za 1 korunu. Smlouvu bych stejně prodloužil, tak ať z toho aspoň něco mám.

hodnocení

Hangare měl sem i před těma 2 rokama plnění 250 Kč takže je to trošku jinak. Jelikož přes svůj účet dobíjím rodině kredity tak mám v součtu vyšší útraty než 1000Kč, proto mi ten tydlifón nabídli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]