Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný a schopný dvd přehrávač

Od: lychee* odpovědí: 5 změna:

Prosím...už mi jde hlava kolem ze všech těch recenzí...

potřebuji přehrávač do 1500,-

- aby přehrával avi a četl vložené titulky. A dal se připojit ke staršímu typu tv. Myšleno ne LCD. Mám vybranou tuto:

digiprofi.cz/...

Přesto děkuji všem za jakýkoli jednoduchý a srozumitelný tip :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kato*
hodnocení

2x

Mně by se tam více líbi tento: digiprofi.cz/...Podporuje více formátů MP3, WMA, JPG, AVI, DivX 3.x, 4.x, 5.x a vyšší, XviD, máHDMI výstup, USB vstup oceníte hlavně při přehrávání AVI filmů z flešky . Váš Philips sice umí mp3 z cédéčka,ale to zvládne hravě počítač.

doplněno 07.12.10 22:27:

A pokud si připlatíte pak: digiprofi.cz/...máRECORD READY - možnost nahrávat digitální vysílání na externí Flash Disk* 4GB USB flash součástí balení.A možná využijete i DVB-T tuner pro digitální příjem tv

lychee*
hodnocení

Mockrát děkuju. Vůbec jsem si nevšimla, že nemá flešku.

kato*

Tak to bych vás poopravil.Vstup na flešku Philips má-čelní / boční přípojky: USB

raduz*
hodnocení

2x

Podívejte se jeste na znacku Sencor, sam mam od nich DVD prehravac - cena prizniva a prehravaz z USB bez problemu

jirbar*
hodnocení

0x

Co takhle se podívat aby již uměl taky WMV, nevím jak MKV. Většina přehrávačů neumí ovládat titulky. Umí to Fergusony nebo Philips s novým FW.

doplněno 08.12.10 16:49:

avmania.e15.cz/...

avmania.zive.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]