Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si vánoční osvětlení 150 LED a má to přepinač na verze blikání. Potřeboval bych nastavit jenom jednu verzi(svicení). Má někdo skušenost jak to třeba přeletovat.
Pokud nevíme, jak je to přepínání elektricky a mechanicky provedené, tak těžko radit.
Já mám taky něco podobného a to má asi 8 druhů svícení a blikání. Pokaždé se musí zmáčknout tlačítko a ono se to přepne.
doplněno 07.12.10 21:29:Je to podobné tomuto aukro.cz/...
are, ale on píše, ža je to mechanické... no nevím...málo informací
doplněno 07.12.10 21:33:tak pokud je to tak, tak je to volené elektronicky přivedením impulsu. Tak potom navolit potřebnou volbu a vyhodit to tlačítko. Ale nevím, zda se to při vypnutí ze sítě a znovu připojení neresetuje zpět na první volbu. Zřejmě ano.
Ty si asi myslíš, že jsem jasnovidec Tak tedy: představuju si to jako nejakou krabičku s posuvným přepínačem. Je to tak? V tom případě opatrně rozebrat, odstranit jezdec přepínače a proklemovat v místě kde je volba "trvalé svícení". Kdyby byla fotka bylo by to jednodušší. Takhle je to věštění z křišťálové koule.
Radím asi trošku pozdě, ale snad vám to pomuže. Takže jestli chce aby vám to jenom SVÍTILO neblikalo tak se ta krabicka dá pric dráty se zní vypáji a ty co vedou do svicek myslim že jich bývá 5 tak se rozdli na 2 skupiny po 2 a po 3 a ty co jsou ze zásuvky tak se nato pripájí, ale měl by to delat trosku zkušenejsii elektrikař a jestli to jsou sivičky od "vetnamců" tak ty vydrží jenom rok. Lepsi je si koupit normálne bez té krabičky když nechcete aby vám to blikalo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.