Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si vánoční osvětlení 150 LED a má to přepinač na verze blikání. Potřeboval bych nastavit jenom jednu verzi(svicení). Má někdo skušenost jak to třeba přeletovat.
0x
Pokud nevíme, jak je to přepínání elektricky a mechanicky provedené, tak těžko radit.
Já mám taky něco podobného a to má asi 8 druhů svícení a blikání. Pokaždé se musí zmáčknout tlačítko a ono se to přepne.
doplněno 07.12.10 21:29:Je to podobné tomuto aukro.cz/...
are, ale on píše, ža je to mechanické... no nevím...málo informací
doplněno 07.12.10 21:33:tak pokud je to tak, tak je to volené elektronicky přivedením impulsu. Tak potom navolit potřebnou volbu a vyhodit to tlačítko.
Ale nevím, zda se to při vypnutí ze sítě a znovu připojení neresetuje zpět na první volbu. Zřejmě ano.
Ty si asi myslíš, že jsem jasnovidec
Tak tedy: představuju si to jako nejakou krabičku s posuvným přepínačem. Je to tak? V tom případě opatrně rozebrat, odstranit jezdec přepínače a proklemovat v místě kde je volba "trvalé svícení". Kdyby byla fotka bylo by to jednodušší. Takhle je to věštění z křišťálové koule.
0x
Radím asi trošku pozdě, ale snad vám to pomuže. Takže jestli chce aby vám to jenom SVÍTILO neblikalo tak se ta krabicka dá pric dráty se zní vypáji a ty co vedou do svicek myslim že jich bývá 5 tak se rozdli na 2 skupiny po 2 a po 3 a ty co jsou ze zásuvky tak se nato pripájí, ale měl by to delat trosku zkušenejsii elektrikař a jestli to jsou sivičky od "vetnamců" tak ty vydrží jenom rok. Lepsi je si koupit normálne bez té krabičky
když nechcete aby vám to blikalo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.