Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si koupit mobilní telefon... Jen nevím, zda je lepší dotykový, nebo klasický? Případně jaká značka? Nemám nějak zvláštní podmínky... psaní sms, telefonování, budík, kalendář a dobrý foťák...
Děkuji
Napíši můj názor.
Já bych si na dotykový displej asi nezvykl.Psaní je hodně pomalé,častokrát se do malého ,,čtverečku" na displeji netrefím,některé pohyby po displeji musím několikrát opakovat apod.Ovšem jsou i tací,kteří na dotykový displej nedají dopustit.Pokud byste přesto chtěl nějaký mobil s dotykovým displejm,tak doporuji s kapacitní technologíí (například IPhone,Samsung S3650 Corby).Rozhodně je lepší než rezistivní (Nokia 5800 XM).Sice IPhone a obvzlášť Apple moc nemusím,například kvůli té jeho politice,ale musím uznat,že ten dotykový displej se jim povedl.A to jsem naposledy ovládal starého IPhona 3G.
Co se týče značky,tak mám nejlepší zkušenost s Nokií.Vlastnil jsem i LG,ale to už bych si teď nikdy nekoupil.Jinou značku jsem nevlastnil,tak ostatní nemohu srovnávat.
Mimochodem,měl jsem tu čest držet v ruce Sony Ericsson J10i2 Elm,a musím uznat,že má na psaní tu nejpohodlnější klávesnici,na které jsem kdy za těch pár let psal.
Tak snad jsem vám alespoň trochu pomohl s výběrem. Sony Ericsson J10i2 Elm (Susan)
Taky jsem se před půl rokem rozmýšlela mezi klasickou klávesnicí a dotykovou. Nakonec jsem zvolila klasiku. Nejvíce mě na těch dotykových štve, že se snadno znečistí displej od otisků. Ale někdo na něj nedá dopustit. Jinak si myslím, že nejlepší jsou asi Nokie a Ericssony.
Já osobně jsem přešel z Nokie N95 na Samsung i900 Omnia s Widlema a nemohl jsem udělat líp,samozřejmě každý má jiné nároky na používání a využití App na telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.