Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám foťák Olympus... poté co nabiju baterky a dám je do foťáku mi po jedné fotce začne blikat, že mám slabou baterku... Někdy když dám nabité baterky do foťáku a chci ho zapnout, ani se neotevře... Nevíte co s tím?
Děkuji
Doplňuji předcházející odpověď - AA Energizer ultimate Lithium, ale hlavně DIGITAL. 2 kusy jsou za 89,90.Na blistru ja napsáno až 630 snímků, ale záleží na častém otevírání objektivu, používání blesku a videa.Těch 600 s tím ale pohodlně uděláte, pokud nejste profík.
doplněno 07.12.10 10:00:Ekonomie a ekologie? Já těch 600 fotek ani za rok neudělám, nejsem maniak. Fotím si vlastnoruční činnosti při rekonstrukci chalupy (aby mi to vůbec někdo věřil), kamarády než mi všichni odejdou do věčných lovišť a teď nově svoje 2 kočičky. Pak ještě různé spotřebiče než je rozeberu, abych je pak mohla vrátit do původního (?) stavu.
No tazatel má problém když vyndá baterky z nabíječky a dá je do foťáku, tak se asi ptal na akumulátory
doplněno 06.12.10 21:20:Už jsem zde mnoha lidem doporučoval akumulátory s malým samovybíjením. Nechápu proč tak málo lidí o této možnosti ví a pořád se trápí s běžnými akumulátory, které už pár dní po nabití jsou téměř k nepotřebě. Nové akumulátory ztrácí pár procent své energie za rok. Diky tomu mám vše kdykoliv plně funkční - foťák, blesk, PMR...a to i když to leží rok v šuplíku a najednou je to potřeba.
Kdo si to jednou zkusí tak už nic jiného v provedení AA nebo AAA používat nebude. A za vyhazování peněz za primární články se bude do své smrti stydět.
Tyto akumulátory vyrábí mnoho firem, uvedu je i z obchodními nazvy:
SANYO Eneloop, GP Recyko, PANASONIC Infinium. CAMELION Always Ready.
Co na to říká ekonomie a ekologie provozu?!
kupovat jednorázovky za 100Kč - to je dost dobrý úlet. Kvalitní akumulátory stojí míň, dejme tomu, že na ně udělám víc jak 300 fotek, ale minimálně 500x je nabiju než začnou významně ztrácet kapacitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.