Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon za 1,- u T-mobile vs záloha

Od: marekruzicka odpovědí: 9 změna:

Zdravím, chtěl jsem si u T-mobile udělat tarif a mít tak mobil za 1,-. Ale k mému údivu mi řekli, že musím zaplatit dopředu 1.500,- za něco jako vratná záloha. To mě překvapilo, páč jsem o tom nikdy před tím nebyl informován. U 02 jsem měl už paušál a tam po mě žádnou vratnou zálohu předem nechtěli a dali mi rovnou telefon za 1,-. Čím to je? Je to možný, že u 02 jsem měl dobíjecí sim kartu a u toho t-mobilu jsem neměl vůbec simku nikdy?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dejte si pozor. Jestli nevíte přesně jaký mobil máte dostat, tak se připravte že to může být slušná cihla. Bratr si zařídil smlouvu s mobilem za korunu a nakonec ten mobil dostala máma. *smich*

marekruzicka
hodnocení

Byl jsem v T-mobilu, začal se mi tam líbit jeden telefon, byl by za 1,-, když bych podepsal smlouvu, že bych měsíčně platil nějakou částku... Nicméně, když jsem šel k obsluze prodejny, řekla mi, že musím zaplatiti 1.500,- předem, což mě šokovalo, protože u 02, kde mám už asi 10 let simku jsem přišel a dali mi ten telefon bez problému za 1,- a žádný peníze dopředu za telefon nechtěli. Proto se ptám jak je to možné, je to třeba tím, že u T-mobilu jsem neměl nikdy simku, tedy jsem u nich nebyl klientem?

ruzickam
hodnocení

Samozřejmě, že jsem ten mobil u 02 měl na smlouvu a platil jsem měsíčně nějakou částku, ale nechtěli předem žádné peníze za telefon za kačku, který jsem tam měl před dvěma lety. Ten paušál mi skončil a já měním operátora...

stirecek*
hodnocení

0x
Záleží jak vysoký paušál. U o2 jsem taky platil jeden měsíc dopředu. Vrátili ho, az jsem paušál zrušil. U mobilu za kacku taky musíte podepsat nějakou dobu, cca upsat se na dva nebo i tři roky.

lm®
hodnocení

0x

Každý operátor to má jinak.

Kdysi jsem také měla telefon od t-mobilu a také jsem platila nějakou kauci.Myslím,že byla vratná po cca 3 měsících bezproblémového placení paušálu.

iz*
hodnocení

0x

T-mobile toto dělá u nových zákazníků a (pokud vím) Vodafone také (liší se jenom výše zálohy, u Vodafone to bylo 1.000 Kč).

Ale nemusíte z toho mít obavy. Budete-li včas platit faktury za služby, začne T-mobile po třetí platbě faktury odečítat ze zálohy. Po vyčerpání (vrácení) zálohy bude normálně fakturovat.

tomaslad*
hodnocení

0x

Vzit si mobil "za korunu" a upsat se na dva ci tri roky k operatorovi jako nevolnik k feudalovi a mit povinnost mesicne calovat nejakou minimalni castku, minimalni plneni, i kdyz treba nebudu volat... takze hodnotu mobilu za ty 2-3 roky preplatim xkrat, je krajne nerozumne a nerozumim svym znamym,kteri na podobne vejicky a hacky operatoru obcas skacou.

Pred Vanoci jsem kupil v Regensburgu v Saturnu novy jednoduchy mobil Samsung za 14 Euro. Vola, sms posila, zaruka atd. Nepredstavitelne, ze bych se kvuli podobnemu mobilu upsal s minimalnim plenimvna 2 roky.

artik*

a kolik platíte za SMS a volání? Já mam paušál a v pohodě ho užiju

stirecek*
To jen u nás je takový bordel . Na západě dávají k tarifu mobil zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]