Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání z SKY LINK

Od: andromeda* odpovědí: 8 změna:

Ahoj tak jseme s pořídily nový satelit od SKYLINKU. máme ho v HD kvalitě jsem s ním spokojený. má možnost nahrávání videa,

koupil jsem vhodné USB a začal nahrávat pak jsem přepl z kanálu DISCOVERY na NOVU a nahrávání pokračovalo. Na druhý den jsem se na to podíval a jeloto jen pouze když jsem se díval na to co jsem nahrával. Moje otázka zní:

jak mám nahrávat abych nahrával příklad NOVU a díval se při nahrávání příklad na PRIMU?

dík ;) :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zikjasa*
hodnocení

0x

Tento dodaz dejte na parabola.cz tam vám bude kvalifikovaně odpovězeno.Nejlépe pod regnutým nickem andromeda.

hodnocení

0x

Co máte za přijímač?

hodnocení

0x
No pokud sis nekoupil dvoutunerový satelit tak moc parády neudělaš. Některý jednotunerový satelity umí nahrávat a zároveň sledovat program který se vysílá ze stejnýho transponderu.

andromeda*
hodnocení

v návodu je to tak nepřehledně napsané že jsem s toho nic nevyčetl:(:( pouze to´že to je jednotunerový přímač.

A co jsi si koupil za přístroj. Povez mám značku, ale stejně nic moc se s tím nedá dělat.
andromeda*
hodnocení

koupili jsme tento:

www.satelitni-kom/...

Tak Fergusona moc neznám, ale stejně v nejlepším případě to bude umět při nahrávání sledovat program kterej vysílá na stejným transponderu. Tedy příkladně nahrávat ČT 1 a sledovat něco z ČT 2, ČT4, ČT24. A podobný to bude i u jiných programů. Naprosto nezávislý sledování a nahrávání jakýchkoliv programů umí jen dvoutunerový přijímače. Třeba HD-Box 9200/9300 ci jiné.

hodnocení

0x

Dobrý den pokud máš jednotunerový přijímač tak můžeš nahrávat jen program,který máš navolen pokud přepneš na jiný kanál zas budeš nahrávat tento program.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]