Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak reklamovat po reklamaci?

Od: monikaprag* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, nemohl by mi prosím někdo poradit,jak je to s délkou reklamace po reklamaci? Koupili jsme foťák,reklamace 2 roky, po roce se rozbil, reklamaci uznali a foťák opravili, teď se rozbil znovu, už je po 2letech od zakoupení,rok po první reklamaci a jedná se o jinou závadu,doufám že to není moc zamotaný. Děkuji za radu, s pozdravem monika .

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

3x

Dvouletá záruční doba, se Vám prodloužila o dobu po kterou byl fotoaparát v opravně. Máte tedy 24měsícu ze zákona + dny po které probíhala oprava. Pokud už ale vypršela i tato doba, foťák už Vám do opravny na záruční opravu nevemou, pouze jako pozáruční opravu, kterou samozřejmě uhradíte.

monikaprag*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď,přeji krásný večer,s pozdravem Monika.

xardas*
hodnocení

0x

mam kameru

TOSHIBA Camileo H20

a přestala mně nabijet a mam ji z bazaru pravě a nebila ani použivana bila nova a sem už skoušel vše ale marně koupil sem novou baterku nic koupil sem novou nabiječku nic

prskac1*

Taky jsem měl TOSHUBU, dostal ji tatik z MOUNTFIELDU...A ten samý problém, skončila v koši, protože se ji nevyplatilo opravovat. Ale co se týká tvého dotazu, tak bazar nebo zastavárna by měla poskytovat nějakou záruku na použité zboží. Cca to bývá 14dní na odzkoušení a skryté vady. Zjisti si jak je to u Tebe, tam kde jsi kupoval a pak běž reklamovat. Pokud už ji doma ovšem nemáš půl roku...A bez urážky: TA TVOJE ČEŠTINA JE DĚS... *zed**zed**zed*

90% věcí se opravit vyplatí, jen s tím nesmíte do servisu *smich*

prskac1*

Ale ne ten typ kamery...Nová do 3000,-. a oprava 1500 - 2000kč. A udělalo mi to úplně to samé co tazateli...A teď když koupil novou baterku a nabíječku, no! Možná bych nad tím přemýšlel,ale ...

Opakuji - vyplatilo by se to, ale ne v servisu, jejich ceny jsou přemrštěné...

buss
hodnocení

0x

Jakou by jste tak chtěla? Přesně odpoví Občanský zákoník, na nějaké reklamační podmínky obchodu a odpovědi pracovníků obchodu se ...

xardas*
hodnocení

0x

no jo čeština neumim no :D :D a ta kamera mně stala 2 000 kč a skočila z okna nějak někdo ju tam hodil *smich**smich*

ladinpraha*

Zkusím to přeložit - kamera ti upadla a ty jdeš koupit baterku a nabíječku. Rozumím tomu dobře?

prskac1*

Ty si dobrý střelec...Proč to tady vůbec řešíš...Když vyhodím z okna telefon tak asi nebudu kupovat baterku a nabíječku když vím, že je na srač... Škoda mluvit...Kdybys napsal hned tak ti řeknu rovnou, že jsi ... a nemusíme to tady řešit...KAM TEN STÁT SPĚJE...*zed**zed**zed* A KAM SE DOSTANE? Jdu se ožrat...*pivo*...(Bez urážky..)

hm*
hodnocení

0x

Jak psal @prskac , 2 roky plus doba v záručním servisu. Ale někdy (vždy?) se poskytuje i záruka na vyměněný nebo opravovaný díl (počítá se od doby opravy?). Podmínky z hlavy neznám a asi by musely být uvedeny včetně té záruky na papíru z opravny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]