Nejste přihlášen/a.
Zdravím,věděl by někdo jak a co nastavit,aby se mi pořad po několika vteřinách nezamikal telefon?Když tam nemám žádnou SIMKU tak to vydrži klidně i hodinu,ale jakmile tam dám jednu nebo druhou SIM tak to vydrži rozsvícené sotva 5 vteřin.A Když to nastavím tak tím nic nezměním,nevím co dál skusim.
ale ja mam v Settings.. Nastavení telefonu,nastavení zabespečení ale v tom nic podobného není tam je jenom cosi s heslem
Určitě to bude někde poblíž, možná se to bude jen trochu jinak jmenovat. Zdá se mi divné že by se nedala nastavit doba zámku kláves. Já mám zámek kláves uplně vypnutý neboť je to u tohohle telefonu uplně k ničemu. Nevím kterou verzi sciphonu máš ale tady je manuál na i68+ možná to bude podobné s i9 a dalšímy. uloz.to/...
Moc vás prosím,řekněte kde to mám nastavit už fakt nevím,znám přičinu,když tam nemám žádnou SIM tak proto se to nevypíná,ale když tam strčím jednu nebo druhou,tak se to pořad zamyká a jak se to zamkne tak hledá tu síť znovu a znovu tam naskakuje T-mobile,ted tam mam třeba obě dvě simky dobře dané a u obou tam mam T-mobile,ale jak tam naskočí t-mobile a je jedno jestli je tam jedno nebo druhá nebo obě tak to znovu vypne a hledá!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.