Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MSI DIGIVOX HYBRID

Od: zima* odpovědí: 4 změna:

Ví někdo, jak převést pomocí zařízení MSI Digivox hybrid VHS kazety do PC. Hlavně, jak propojit PC s notebookem?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že toto zařízení nemá audio/video vstup, musíte jej na video propoji přes anténní modulátor (pokud jej video má) koaxiálním antenním kabelem. Na dogivoxu, analogovém tuneru naladit kanál videa (bývá to 30-35kanál) a můžete převádět kazety VHS do digitální formy.

doplněno 05.12.10 16:46:

Nevím proč a jak chcete propojovat PC s notebookem.

doplněno 05.12.10 17:25:

Já si to myslel :D.

zima*
hodnocení

Omlouvám se, mám tam chybu. Mělo to být propojení videa s notebookem a ne PC s notebookem. :)

zima*
hodnocení

Tak jsem to vyzkoušela a stále mi to píše, že nemám signál. Předpokládám dobře, že kazeta ve videu má během ladění být spuštěná? Už si stím vážně nevím rady. Není k tomu ještě nějaký jiný program? Mám Total Media 3.5 a je v angličtině, možná mám problémy díky mé začátečnické znalosti angličtiny. Nebo nemohl by mi případně napsat někdo návod pro úplnýho blbečka :-D

hodnocení

0x

K tomu Digivoxu musíte mít nějaký software, který funguje jako TV a rekordér na počítači. Na videu, které má modulátor je v zádu přepínač TEST, který pro účely naladění telvize připojené k němu, vysílá svislé pruhy, takže během ladění kazeta puštěná být nemusí i když je to taky řešení. Na digivoxu si musíte zvolit analogový příjem a spustit automatické ladění. Digivox by se měl na video naladit, pak už pustíte kazetu a na noteboku se spuštěným programem televize zapnete nahrávání. Digivox zaznamená VHS kazetu v digitální formě do nějaké pro tyhle účely vytvořené složky na harddisk notebooku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]