Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kartu do Minolty Z3?

Od: lazzy odpovědí: 3 změna:

Jakou kartu lze použít do Minolty Z3? Kapacita nebo značka , je to jedno nebo mužu koupit cokoli. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

4GB SD karty se vyráběly krátce a byly s nimi problémy, dnes jsou všechny SD karty nad 2GB už v provedení SD HC a s těmi váš fotoaparát komunikovat nebude. Nezbývá vám nic jiného než si pořídit obyčejnou kartu SD v kapacitě 1 nebo 2GB a s tím bude fotoaparát fungovat bez problémů. Na výrobci by záležet nemělo.

hodnocení

0x

Pokud se nepletu tak Minolta Z3 podporuje pouze SD / MMC karty, ty se vyrábějí pouze do kapacity 2GB.

lazzy
hodnocení

mam tady kartu Verbatim SD 4gb a s tou mi to prostě nekomunikuje , někde jsem slyšel že snad do Z3 jde jen 2gb a ještě k tomu to musí být nějaká firma a já nemužu zjistit jaká

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]