Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB-T v HDTV

Od: honza* odpovědí: 3 změna:

Mám možná hloupou, ale jednoduchou otázku. Přijímám digitál z Černé Hory na 40., 60. a 61. kanálu. Pořady deklarované jako HD se mi zobrazují v SD (S-T-B i TV full HD). Mám něco špatně já, nebo vysílač prostě v HD nevysílá? Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Honzo , Trutnov v HD nejede a momentálně snad v současné době nejede žádný vysílač DVB-T. Jeden čas jela zkušebně Praha

ivo®

U nás v Ostravě to tu jede na 63 kanálu ČT1 občas je t toho CT2 a Nova...

hodnocení

0x

na pozemním digitálu v Brně se vysílají programy v HD (Nova a CT1) ve zkušebním provozu mpeg4 ale ve skutečném HD jsou jen vyloženě vybrané programy z nich, většina je jen tzv. přepočítávaných. Příklady HD: pond.CT1 21:00 hod = cestopisy, přenosy nova možná i F1 (nevim jistě). Bývá to napsané v TV programu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]