Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu sledovat TVB-T vysílání Z1 a Public TV

Od: es* odpovědí: 3 změna:

Přijímám pozemní digitální vyslání z vysílačů Brno a Jeseník. Všechny stanice mám, ale nemohu naladit Z1 a Public. Vysílá Brno nebo Jeseník vůbec tyto 2 stanice? Přijímač mám GoGen 137 TU. Anténu mám síťovou s předzesilovačem. Zisk je cca 48% a kvalita je 75%.

Poraďte mi prosím, co mám udělat.

Děkuji mnohokrát. Jiří.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste napsat,kde zhruba bydlíte.Multiplex 3 zatím nevysílá na celém území ČR. Doporučuji prostudovat :

digizone.cz/...

karina*
hodnocení

0x

es, Kojál na 59 kanálu byste měl asi chytit. Také máme naladěné dva různé kanály kvůli Z1 a Publiku. Kar.

es*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Já zatím mám signál od vysílačů Brno a Jeseník. Od těchto vysílačů nemohu sledovat ani Z1 ani Publik TV.

Ostatní stanice chytám v pořádku. Zkusím ještě vysílač Zlín. Dle mapy, bych snad měl chytat i Zlín, ale musím to vyzkoušet. Bydlím v Bystřici pod Hostýnem, mám ale smůlu, cca 25 m ve směru Zlín je postavený dům o 2 podlažích s kovovou střechou, což mě stíní a ve vzdálenosti cca 200m na stejný vysílač je kopec, který mě převyšuje asi o 50m. Můj dům je v nadmořské výšce 296m. Proto sleduji Brněnský a Jesenický vysílač. Ale zkusím i Brno.

Děkujiza radu. Jiří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]