Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám problém. Máme satelit, na kterém byly ze začátku programy zdarma. Tato doba skončila a my si musíme programy dokoupit, jinak nám nepůjdou. Mám tu kartu, která se zasune do satelitu před sebou a na ní je nějaké číslo. Podle informací na stránkách, musím toto číslo použít k dokupování programů. Problém je, že nevím, jak se programy přes internet dokupují. Nevím, kam zadat číslo z té karty, kde si naklikat programy, které chci platit, jak a kde to zaplatit a odkdy budou programy běžet.
Prosím o přesný postup, jak na to. Předem velmi děkuji za ochotu.
Internetová stránka, přes kterou mám programy doobjednat a od které máme kartu: www.cslink.cz
Jde to i takto: v obchdě, kde jste zakoupili přijímač si kupte kupon v cenové hodnotě jak uvážité. Otevřte stránku cslinku a vpravo zvolte rychlá aktivace. Zadejte číslo karty opište kód a pak už pokračujte podle instrukcí. Bude to chtít číslo kuponu, tím si nabijete kredit a potom již můžete kupovat programy do výše kreditu. Kredit nemusíte vyčerpat celý, zůstavá vám na další dobití. Samozřejmě záleží jakou hodnotu kreditu jste si koupili.
doplněno 04.12.10 12:40:omlovám se. rychlá aktivace - vlevo v menu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.