Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat víko na robot ETA OO22

Od: milana* odpovědí: 20 změna:

Rozbila jsem víko na nádobu robotu OO22 Eta, uloupl se zacvakávací zobáček - pojistka a nefunguje to tedy. Originál je starý a nové výrobky z řady novějších přístrojů nepasují.nemá doma někdo nefunkční přístoj s náhr. díly?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Doporučuji nahlédnout na internetové stránky firmy Eta, mají tam i kontakt na servisní středisko. Když jim napíšete email, kde uvedete typ spotřebiče, budou vám schopni říci, jestli ten náhradní díl mají k dispozici.

milana*
hodnocení

Díky za radu, představte si, že mě to taky napadlo. Ale náhradní díly na tento starý typ se nedělají a novější nejsou kompatibilní. Výrobce ochotně zaslal, ale bylo to zbytečné.Potřebuji původní originál, starý 15 - 20 let. A ty výrobce bohužel nemá k dispozici.

buss
hodnocení

0x

U výrobce... nebát se mu napsat, zavolat. Pokud mají pošlou.

1jara*

Dobrý den, v Litovli v ulici Palackého je malý obchůdek, ten pán tam opravuje mixéry a má i ty víčka.

doplněno 03.12.10 15:28:

Kdyby náhodou jste nic nesehnala, dám vám sem adresu a tel. číslo toho obchůdku. Po domluvě by vám to třeba i poslal.

Jarda

Litovel

milana*
hodnocení

Děkuji, Litovel je pro mě malinko z ruky, Ale i tak oceňuji snahu.:)

milana*
hodnocení

Nebála jsem se. Jenže nové typy jsou jiné a staré nemají.

karina*
hodnocení

0x

milana, zkuste podle předešlýc rad, i kdyby to bylo od Vás daleko. Já sama jsem tenhle robot vyhodila kvůli maličkosti, která se jak jsem pak zjistila dala opravit. Dodneška toho lituji, žádný další robot který jsem měla, neuměl všechno to, co Eta 0022. Hýčkejte si ho ;).Karina

lidus*
hodnocení

0x

Eta má vše kompatibilní a i na ty staré věci to pasuje aspoň s robotem 30let starým nebyl problém. Brno-podniková prodejna v Kr. Poli co nemají objednají.

Eta nemá zdaleka vše kompatibilní a o tom, že by něco pasovalo z mašinky staré 30 let si můžete nechat tak akorát zdát. Tak možná přívodní kabel .

A už vůbec to neplatí pro přístroje novější než tři roky. Ty jsou totiž z Číny

lidus*

promon já mám zcela jinou zkušenost k mému robotu 30 let starém má ETA stále vše i když např. nádoba na mixer již není plast ale je skleněná, veškeré těsnění není problém, krouhací nože a vše ostatní v naprosté pohodě.

To je divné. Původní mixery měly sklenice opravdu ze skla, v osmdesátých letech je nahradily plastové - ty se prodávaly nejen k mixéru 0010, ale i k jmenované 0022. Že by se pak dělaly ještě nějaké skleněné, o tom tedy nevím. Ale ty nádoby jsou celkem bezproblémové, podstatně větší kumšt je sehnat např. spojky - ty často praskají a na staré typy (zejména na ruční šlehače) je loudím od tchána - je už v důchodu, ale dělal konstruktéra právě v ETA.

lidus*

promon pro úplnost Eta 1-012 robot včetně krouhače, hnětače, mlýnku na maso, mák, kávu zakoupený r. 1981, původní nádoba na koktejl tmavý palast a teď sklo. V opravně nebyl nikdy a i ty kolečka-krouhače-struhadla je jich sada 5ks každé na něco jiného není problém ještě dnes koupit. Ovšem s napařovací žehličkou od Ety r. 2005 co jsem ji za 3 roky vyhodila jelikož se neopravuje to je jejiná ale ta obyč z r.1981 žehlí i dnes.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mám tenhle robot a plně funkční díky této prodejně eta.cz/... Obrať se na ně, jsou tam odbornice a ochotné a určitě pomůžou vyřešit.

doplněno 03.12.10 18:43:Podniková prodejna ETA - ELEKTRO

Masarykovo nábř. 6
120 00 Praha 2

Telefon: 224 923 189 begin_of_the_skype_highlighting 224 923 189end_of_the_skype_highlighting
E-mail: masarykova@eta.cz

Otevírací doba
Po - Pá:9.00 - 18.00
So:9.00 - 12.00

ar*
hodnocení

0x

Nehodí se něco z tohoto aukro.cz/...

hodnocení

0x

A jste si jistá, že jde o Eta 022? Ta, pokud vím, žádný zobák na víku neměla. Naopak Eta 0024 má nádobu s víkem a pojistkou, která se ráda ulamuje ( ženský to dokáží na počkání :) )

eta-elektro.cz/...

Tu máme doma, už máme třetí víko. Ale ono to jde nouzově pustit i bez té pojistky, stačí ten protikus posunout dozadu až cvakne. Ale pozor! Pak není stroj jištěný proti nechtěnému spuštění.

darao
hodnocení

0x

Dobrý den, já sama jsem uspěla s náhradními díly na robot Eta 30 let starý na adrese www.nadeta.cz. V katalogu náhradních dílů sice většina není vyobrazena, ale když si to projdete, třeba podle názvu a popisu najdete. Můžete i poslat dotaz.. Posílají na dobírku. Dara.

sovka*
hodnocení

0x

Dobrý den,na míse jsou dvě víčka,plexi a umělohmotné.Nevím jaký zobáček je na deklích.Zdenka

sovka*
hodnocení

0x

Pokud ještě sháníte víko,ozvěte se

milan*

také sháním víko, děkuji

ivo®
hodnocení

0x

mám 0024 a chystám se to vyhodit, pokud máte zájem ozvěte se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]