Nejste přihlášen/a.
Rozbila jsem víko na nádobu robotu OO22 Eta, uloupl se zacvakávací zobáček - pojistka a nefunguje to tedy. Originál je starý a nové výrobky z řady novějších přístrojů nepasují.nemá doma někdo nefunkční přístoj s náhr. díly?
Dobrý den. Doporučuji nahlédnout na internetové stránky firmy Eta, mají tam i kontakt na servisní středisko. Když jim napíšete email, kde uvedete typ spotřebiče, budou vám schopni říci, jestli ten náhradní díl mají k dispozici.
Eta má vše kompatibilní a i na ty staré věci to pasuje aspoň s robotem 30let starým nebyl problém. Brno-podniková prodejna v Kr. Poli co nemají objednají.
Eta nemá zdaleka vše kompatibilní a o tom, že by něco pasovalo z mašinky staré 30 let si můžete nechat tak akorát zdát. Tak možná přívodní kabel .
A už vůbec to neplatí pro přístroje novější než tři roky. Ty jsou totiž z Číny
promon já mám zcela jinou zkušenost k mému robotu 30 let starém má ETA stále vše i když např. nádoba na mixer již není plast ale je skleněná, veškeré těsnění není problém, krouhací nože a vše ostatní v naprosté pohodě.
To je divné. Původní mixery měly sklenice opravdu ze skla, v osmdesátých letech je nahradily plastové - ty se prodávaly nejen k mixéru 0010, ale i k jmenované 0022. Že by se pak dělaly ještě nějaké skleněné, o tom tedy nevím. Ale ty nádoby jsou celkem bezproblémové, podstatně větší kumšt je sehnat např. spojky - ty často praskají a na staré typy (zejména na ruční šlehače) je loudím od tchána - je už v důchodu, ale dělal konstruktéra právě v ETA.
promon pro úplnost Eta 1-012 robot včetně krouhače, hnětače, mlýnku na maso, mák, kávu zakoupený r. 1981, původní nádoba na koktejl tmavý palast a teď sklo. V opravně nebyl nikdy a i ty kolečka-krouhače-struhadla je jich sada 5ks každé na něco jiného není problém ještě dnes koupit. Ovšem s napařovací žehličkou od Ety r. 2005 co jsem ji za 3 roky vyhodila jelikož se neopravuje to je jejiná ale ta obyč z r.1981 žehlí i dnes.
Mám tenhle robot a plně funkční díky této prodejně eta.cz/... Obrať se na ně, jsou tam odbornice a ochotné a určitě pomůžou vyřešit.
doplněno 03.12.10 18:43:Podniková prodejna ETA - ELEKTROMasarykovo nábř. 6
120 00 Praha 2
Telefon: 224 923 189 begin_of_the_skype_highlighting 224 923 189end_of_the_skype_highlighting
E-mail: masarykova@eta.cz
Otevírací doba | |
---|---|
Po - Pá: | 9.00 - 18.00 |
So: | 9.00 - 12.00 |
A jste si jistá, že jde o Eta 022? Ta, pokud vím, žádný zobák na víku neměla. Naopak Eta 0024 má nádobu s víkem a pojistkou, která se ráda ulamuje ( ženský to dokáží na počkání )
Tu máme doma, už máme třetí víko. Ale ono to jde nouzově pustit i bez té pojistky, stačí ten protikus posunout dozadu až cvakne. Ale pozor! Pak není stroj jištěný proti nechtěnému spuštění.
Dobrý den, já sama jsem uspěla s náhradními díly na robot Eta 30 let starý na adrese www.nadeta.cz. V katalogu náhradních dílů sice většina není vyobrazena, ale když si to projdete, třeba podle názvu a popisu najdete. Můžete i poslat dotaz.. Posílají na dobírku. Dara.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.