Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD Panasonic Diga vs ShowView

Od: irenaga* odpovědí: 2 změna:

Chtěla jsem se zeptat jestli na DVD Panasonic DIGA DMR-EX773EPK jde nahrávat v systému ShowView. Děkuji za odpověď Irena.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

2x

U Panasonic odjakživa funkce ShowView byla, a pokud je tam tlačítko tak můžete, ale předpokládám, že tahle funkce je překonána na Vašem přístroji funkcí, kterou poskytuje nahrávání SATA boxu, kde zadáte REC ( Timer REC ) přímo v sektoru, kde máte zobrazen program na dny a stanice. Vámi označený film / seriál se automaticky uloží do jiného sektoru, který vyvoláte TIMER REC na ovladači nebo v menu TV a tam budete mít požadovaný film k nahráni uložen. Jen doporučuji / stejně jako u ShowViev posunout konec nahrávání o 10-30 minut, podle doby a stanice.

doplněno 02.12.10 18:07:

Tak mi to nedalo a koukl jsem na WEB co o tom přístroji píšou. Vhrkly mi slzy do očí, protože přesně tohle jsem koupil před 3 lety a ten přístroj miluji. Jen tenhle je modernější a má ten tuner. Já ho chtěl taky, ale v Datartu ho neměli, tak jsem koupil LG se stejnými funkcemi, jen bez ukládání na DVD. ANO doporučuji Vám ho, je to BOMBA a navíc levnější než jsem koupil já to LG. Ach jo :( A k vaší otazce :) ano je to 100% jak píšu. Starý PAnasonic měl, jak píšete ShowViev, tenhle má už funkci, kterou jsem Vám popsal. Koupi vřele doporučuji ...

bushman
hodnocení

0x

Ano,najdeš ho na dálkovém ovladači.Ani nemusíš zapínat rekorder,stačí zmáčknout na DO tlačítko Show View,přístroj se zapne a na TV se ti objeví políčka na vkládání kodu.U Novy, Primy a jejich podobných stanic doporučuji přidat na konci úkonu půl hodiny,nepodporují VPS(jako jsme to dělali u videí).Asi je nutné propojení 21 kolíkovým Scart-kabelem-viz můj příspěvek pro tebe k ladění stanic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]