Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil mivva one

Od: marian® odpovědí: 4 změna:

mate někdo skušenosti stimto telefonem jedna se mi oto že ten mobil ma wifi a opračni system windows mobile 6.5 a potřebuju vědět jestli se pomoci wifi spojeni se stolnim pc dostanu na skype nebo icq a tam si třeba s někym psat dik za odpovědi .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč si chceš ten telefon propojit s počítačem a na něm psát přes Skype? Proč nepíšeš rovnou z PC? Na telefon si můžeš Skype či ICQ taky nainstalovat a psát rovnou z telefonu. Nemáš náhodou na mysli,že bys přes telefon chytal wifi a tu pak přenášel do stolního počítače? Tak to by asi neklaplo...

hodnocení

přenašet wifi signal přes mobil na stolni pc tak to by mě ani nenapadlo mě šlo jen oto když ma telefon wifi a dcera bude sedět u stolniho pc tak jestli se ja když budu vedle v pokoji se dostanu na tom mobilu do skype mame jedno pc a podělit so o něj je někdy problem

Jde o to,jaké máš internetové připojení.Pokud např.od o2,vede ti kabel do počítače a router vysílá kolem sebe wi-fi.Ty se s mobilem na tu wifinu normálně připojíš.Pokud ale nemáš takový router,nenapadá mě,jak bys mohl připojení do kompu vytáhnout ven na telefon.

hodnocení

internet od upc routr sem dostal zadara ne od upc ale od kamoše tak jestli sem to pochopil dobře tak připojeni přes tu wifi na mobil by neměl byt problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]