Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat jestli jde hýbat s pořadím nalezených stanic na DVD Panasonic DIGA DMR-EX773EPK. Já mám na televizi ČT1,2.NOVA,PRIMA... Jestli se nastaví v tomto pořadí tak by to bylo fajn. Děkuji za odpověď Irena.
Jde to, někdy je to složité, někdy jednoduché, záleží na tvůrci software jak umí řešit uživatelsky přívětivé prostředí. Někdy se to musí obejít přidáním v žádaném pořadí do oblíbených položek.
Nejjednodušší je v menu rekorderu pro vkládání TV kanálů zvolit místo automatického či manuálního vkládání možnost FOLLOW TV(=následuj televizi-urč.ho najdeš,mám Panasonika 55 a ten to už má)televizní programy se ti přiřadí jako u televize.Podmínkou je bys měla propojený rekorder i TV plně obsazeným 21kolíkovým Scartem(kabelem).To se ti vyplatí i pro hlídání času,pro přímé nahrávání i ovládáním funkcí jediným ovladačem,pokud máš i TV Panassonc.Kabel stojí už od cca 6Okč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.