Nejste přihlášen/a.
Hledam nějaký DVB-T tuner do PC do 800 kč nevíte o nějakym.Musí mít konektor aby se dal pripojit ke klasicke anteně podporu i MPEG 4 ,muže to být i hybrid který bere i analog.A hlavně externí přes USB
Redukci na normální anténu mají v podstatě všechny. Ale co opravdu nechápu, proč externí USB tuner do PC.. Řekl bych že karta je výhodnější už jenom z hlediska zranitelnosti, více funkcí atd. Používám tuner v PC i NB řadu let, ale nikdy bych nevolil externí, pokud by k tomu nebyl opravdu závažný důvod.
milý cip ( jméno uživatele ) , pokud zadáte do googlu slova jako USB DVB-T .. kdo by to čekal, vyskočí vám přesně ta nabídka , na kterou se tady ptáte. Já jsem před pár dny tohle koupil za 220 kč do USB a je to DVB-T .. bože to bylo složité ... vaš nick mi připomíná uživatele, který moc nepřemýšlí ani nad vhodným/ slušným nickem ani nad pokusem nacvakat dvě slova do Googlu .. jak je ten svět s internetovým vyhledávačem složitý .. jednodušší je to narvat do poradte.cz ?
proč si vybírat. Dnes většina funguje dobře a v každém systému. Není to jako před 10 lety, kdy jste na každou myš potřebovali ovladače a štěstí , že si se systémem porozumí. Vybírejte srdcem : Cena versus velikost, barva, tvar a v neposlední řadě požadavky. Vyberte ty co jsou první ve vyhledávači, neboť mají nejvyšší odezvu v zobrazování, a to taky o něčem svědčí. Nekupujete auto, ale jen "tupý" převaděč signálu do zařízení. Na tom nelze nic zkazit
Interní spíš jako poslední možnost,samozřejmostí bude TimeShifting,příjem Mpeg 2,4 nahravání filmů ,tuner pro XP,
Já mám dobrou zkušenost s tunery Aver, jinak bych asi bral ještě Leadtek. V NB mám teď tento lan-shop.cz/... a naprostá spokojenost. S USB tunery zkušenost nemám, ale bral bych tyto dvě firmy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.