Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia E52 - problémy se signálem?

Od: jerrysek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím :)

Chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo si v poslední době kupoval Nokii E52 nebo vůbec někdo kdo ji má. Četla jsem, že má problémy se signálem a že se často kousne klidně i během hovoru a musí se kvůli tomu restartovat. Psali také, že měl vyjít nový firmware, tak by mě zajímalo, jestli už to dali nějak dopořádku a vůbec jestli je to telefon použitelný. Čtu rozdílné názory, někdo na něj nedá dopustit a označuje ho za opravdu spolehlivý MT, jiný si zase stěžuje na vypadávající signál...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Nemám tento mobil, ale vždycky jsem kupoval od Nokie novinky. Sice byly o třetinu dražší, ale bylo tam buď Made in Finland nebo Germany. Nikdy jsem neměl žádné problémy, ale postupně se stárnutím modelu přesouvala výroba stále jižněji a tím se snižovala kvalita. Myslím, že u vás hodně záleží na tom, kde byl mobil vyroben. Ale tak je to se vším. Japonské auto vyrobené v Japonsku je o třídu kvalitnější než japonské auto vyrobené v Anglii nebo ve Španělsku atd. atd. R.

hodnocení

0x

Mám ji asi měsíc. Signál je o něco slabší, ale žádná tragédie (občas telefon musím držet lehce dvěma prsty :)).

Kousl se mě 2x, při párování s Handsfree v autě. Akorát mě štve, že se na displej pod sklíčko dostává prah. To se mě stávalo naposled u Nokie 5110, ale tam to šlo jednoduše vyčistit... Předtím jsem měl N95 a ta byla o hodně lepší,hlavně foťák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]