Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon E52 a pdf

Od: kina* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Rád bych se tu opět zeptal na jednu radu.Mám telefon Nokia E52 a rád bych si do něj stáhl z pc nějaké informace.Tyto informace mám ve formátu pdf a když je přes kabel stahnu z pc do telefonu,tak se mi vždy ukáže kolik má daný dokument stránek,ale už se neukáže obsah a mám jen šedé listy.Nemůžete mi někdo poradit,kde je asi problém?Myslel jsem si,že je problém v tom,že vnitřní paměť telefonu je malá a já dávám do telefonu dokumenty o velkém obsahu,ale zkusil jsem zadat i něco menšího a problém je pořád stejný.(V telefonu mám adobe reader 1,5,není problém v tom a popřípadě,kde a jak stahnu novější)

Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusit

mediafire.com/...

Bez záruky

kina*
hodnocení

Děkuji za odkaz,ale nešlo mi to nainstalovat.Nemáte něco jiného,co by se dalo nainstalovat do lelefonu(mám E 52) a poté prohlížet formát PDF?

Děkuji

pepyk93*
hodnocení

2x
Ten *.pdf soubor je moc velký.I stovky kB už můžou být problém.Obsahuje ten dokument nějaké obrázky?
kina*
hodnocení

Ano obsahuje obrázky.Zjistil jsem,že pokud tam vložím listy jednotlivě,tak se mi text zobrazí,ale stačí aby to byl fotmát stránky A3 a už se nic nezobrazí a vše je jen šedé.Asi bych si nepomohl novou verzí ,ale mrzí mě,že to neumí zobrazit.Nevíte jak převést z pdf třeba do exelu?Zkoušel jsem označit text a zkopírovat ho do exelu,ale je to nějaké zamčené a nejde to kopírovat,jde to jen číst.

Děkuji za rady.

kina*
hodnocení

Děkuji za odkaz,ale nešlo mi to nainstalovat.Nemáte něco jiného,co by se dalo nainstalovat do lelefonu(mám E 52) a poté prohlížet formát PDF?
Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]