Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Rád bych se tu opět zeptal na jednu radu.Mám telefon Nokia E52 a rád bych si do něj stáhl z pc nějaké informace.Tyto informace mám ve formátu pdf a když je přes kabel stahnu z pc do telefonu,tak se mi vždy ukáže kolik má daný dokument stránek,ale už se neukáže obsah a mám jen šedé listy.Nemůžete mi někdo poradit,kde je asi problém?Myslel jsem si,že je problém v tom,že vnitřní paměť telefonu je malá a já dávám do telefonu dokumenty o velkém obsahu,ale zkusil jsem zadat i něco menšího a problém je pořád stejný.(V telefonu mám adobe reader 1,5,není problém v tom a popřípadě,kde a jak stahnu novější)
Děkuji za rady.
Ano obsahuje obrázky.Zjistil jsem,že pokud tam vložím listy jednotlivě,tak se mi text zobrazí,ale stačí aby to byl fotmát stránky A3 a už se nic nezobrazí a vše je jen šedé.Asi bych si nepomohl novou verzí ,ale mrzí mě,že to neumí zobrazit.Nevíte jak převést z pdf třeba do exelu?Zkoušel jsem označit text a zkopírovat ho do exelu,ale je to nějaké zamčené a nejde to kopírovat,jde to jen číst.
Děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.