Nejste přihlášen/a.
Nedavno jsem si koupil rychlo vanou konvici ale nez mi ta vodazacne vrit tak to trva desne dlouho. Potrebuju poradit podle jakych parametru se konve posuzujou...
už se mi to stalo,koupila jsem si konvici ,protože se mi líbila a jako laik jsem koukala jen na vzhled.Už jsem poučená,při koupi koukám na výkon,čím vyšší,tím dřív voda vaří.Teď mám 2000W,ta původní měla asi 5OO nebo 6OO W,už si nepamatuju.Je to označené na spodku konvice nebo i stojanu a měli by říct když zeptáte i prodavači.Jana
Ja si kupujem kanvicu podla vykonu.Cim vyssi vykon tym skor voda zovrie.Az ste uz mali kanvicu 2000W neodporucam kupovat s mensim vykonom.Ja som to raz urobil a musel som kupit novu,islo ma porazit kym voda zovrela.Trvalo to trochu dlhsie ako som bol zvyknuty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.