Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony alfa 200

Od: cemir1 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,neví někdo,jak kapacitně velkou paměťovou kartu(Compact Flash) lze použít do digitální zrcadlovky SONY ALFA 200? Za odpovědi předem děkuji!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

8GB není špatná volba...

Já osobně používám 8GB CF na SONY ALFA 300 , pak mám redukci CF na MS Duo + několik 1GB MS Duo a několik redukcí MS Duo na Micro SD + "hafo" Micro SD a tak si kombinuju co mne napadne ;)

hodnocení

0x

To co se maximálně sežene, to tam bude šlapat. Nedoporučuji v jakémkoliv foťáku používat moc velké kapacity karet. Stačí mít smůlu - karta selže a pak člověk může přijít o mnoho neopakovatelných záběrů. Chce to vybrat z rozmyslem, podle toho zda se fotí do RAW nebo jen do JPG vybrat minimální kapacitu a zkoupit radši víc karet

cemir1
hodnocení

přemýšlel jsem o 8GB,mohla by to být dobrá volba?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]