Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třídění souborů v nokii 5800

Od: angela* odpovědí: 3 změna:

Mám nový telefon Nokia 5800 a nevím, co s tímhle problémem: Na paměťovou kartu jsem si zkopírovala složku z PC s asi 400 fotkami. Vše proběhlo v pořádku, ale když otevřu galerii, tak ty soubory jsou tam jednotlivě a nejsou ve složce. Nechce se mi dělat novou složku a znovu to tam všechno tahat. Když prohlédnu paměťovku, tak tam je to správně ve složce. Nepřišla jsem na to, jak donutit telefon, aby mi v galerii ukázal složku a ne rovnou jednotlivé soubory. Stejně tak název složky v galerii není vidět, jen když na něj kliknu, tak se tam na chvíli ukáže název složky. Jde to nějak upravit, aby ten název tam byl stále? Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

klikni si na tenhle odkaz:

forum.mynokia.cz/...

angela*
hodnocení

Děkuji za odkaz. Už jsem to začala studovat.

A ještě jeden dotaz, na který jsem nenašla odpověď. Když hledám v kontaktech, tak zadám první písmeno příjmení, ale vyjedou mi i kontakty, kde jméno začíná tímto písmenem. Jde to nějak nastavit, aby se objevily jen kontakty, kde písmenem začíná jen příjmení? Děkuju a hezký večer.

Myslím,že telefon hledá podle řetězce a je mu jedno,jestli se jedná o jméno či příjmení. Koukal jsem teď na to,ale nic moc jsem nenašel. Pro vás to znamená,že budete muset ťuknout o 1-2 písmenka víc,abyste dostala jednoznačný výsledek toho,co chcete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]