Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Thomson kvalita

Od: pitr* odpovědí: 4 změna:
zdravim vsechny ohledne znacky thomson vam chci dat malou radu.nekupujte ji je to hruza a des.znacka ktera se tvari jako kvalita sama ale jeji poruchovost a veci s tim souvisejici hruza a des.verte mi delam v oboru muzete mi verit..Spicky vedeni thomson maji zakazniky za blbce..prodavaj tv a teprv az potom co si stezuje spustu zakazniku na to ze jim tv piska atd.tak tento problem laskave zacnou resit tzv.upravou ktera vetsinou nic nevyresi takze je potreba uprava dalsi.jestli mate hodne casu a chcete svoji tv vazici pres 40 kg vozit do servisu a zpet je thomson pro vas idealni.to plati i pro ostatni vyrobky teto firmy.meste se hezky a hodne stesti pri vyberu elektroniky preje pitr

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No díky za varování. Počítám, že se ale najdou zákazníci, kteří jsou s jejich výrobky opravdu spokojeni. Jinak v nějakých inzertních novinách by jsi oslovil určitě nekolikanásobně víc lidí.

brázdič
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Naprosto stejná zkušenost. Před 2,5 roky jsme koupili do domácnosti 3 nové spotřebiče TV, DVD a HiFi od Thomsona, Vše již odešlo a HiFi věž byla servisovaná dokonce 2x během záruky. Tak jsme dětem zase sebrali původní TV (9 let straý Panasonic), věž SONY (10let) i a DVD LG (3roky) a vše šlape jak hodinky. Je neuvěřitelné jaké sráče se dají vůbec udat a kolik lidí jim na to naletí.

radši no-name
hodnocení

0x
... firma Thomson udělala v ČR ve svém počátku naprosto geniální tah, který u prodejců 100% zafungoval. První k nám dovážené výrobky a byli to CRT televize, byly svou cenou - což byl cca střed - příznivé a kvalitou vynikající - bavím se o době před cca 7 lety - aby rychle podpořili prodej, nabízeli prodejci /prodavači/ z každé prodané TV navíc od 50 - 400 Kč. Což bylo v té době něco nového a obchodně geniálního / v česku /. Po té co prodavači vychvalovali Thomson do nebes / i já si tehdá vydělal bokem cca 10000 měs./ se značka v očíh zákazníků, upevnila, jako dobrá a cenově přístupná. Dnes to ale říci určitě nemůžu, jejich / tzv. čínské chyby/ které se objevují na jejich výrobcích, patří do kategorie nejnižší. Pískajíci, špatně dotažená VF trafa v CRT televizích, téměř nefunkční jakákoli vypalovačka DVD, přehřívajíci se DO, v kterých vdrží baterky 1měs. atd. no prostě každý prodejce to zná! Dalším obrovským průserem byly Hi-Fi věže, kde odcházely CD měniče jako na běžícím pásu, poslední záchranná akce, která se nepovedla, byla výměna věže za novou, bez řečí, bohužel ani ta vyměněná nefungovala 100%. Je to škoda že si tato firma díky politice, kterou v ČR nasadila / a na začátku to vypadalo slibně / takhle podřezala větev! Přitom je to firma, které vyvíjí věci i v oblasti audio, mp3 známe i díky této firmě, ktrá se podílela na vývoji!

hodnocení

0x
Naprosto souhlasím.
Před 2 roky jsem si koupil televizi Thomson 21MH182 v MAGu.Hned jsem ji vracel.Bzučela jako naštvaný čmelák a měla nakřivo obraz.Po výměně začala i ta druhá bzučet,ale v servisu vyměnily trafo a byl klid.
Před 7 měsíci,jsem si já,hlava dubová,koupil DVD rekordér Thomson DTH 8650E.
Chvíli byl klid a potom to začalo.Při použití funkce Naviclick mi začal nahrávat pouze první 3 minuty.
A potom už si dělal co chtěl.Nahrával jsem třeba večer film.DVD běželo celou noc a nenahrálo se nic.
A totálně zkolaboval tak,že se sice zapne,ale televize zůstane černá.Když jsem vložil DVD disk,tak počitadlo beželo,ale film se nekonal.
Uvidím,jak si s tím poradí v servisu (musí to poslat do Prahy),ale já jsem s Thomsonem skončil.
To je moje zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]