Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rád bych vás požádal o pomoc.Vlastním mobilní telefon Nokia E52 a mám v telefonu paměťovou kartu 1GB. Chtěl bych tuto kartu posílit a tak přemýšlím,že si zapoupím novou nejlépe 4 nebo 8 GB.Bohužel se v tom moc nevyznám a tak bych si nerad objednal něco co nepůjde použít.Mám v telefonu kartu (micro SD 1GB) a když koukám na net,že bych si objednal nějakou 4 nabo 8GB,tak je u těch karet vždy napsáno že je to (micro SDHC 4 nebo 8GB).Je nějaký rozdíl,když si objednám tu SDHC?Bude mi potom v telefonu fungovat? Nebo pořípadě nabídněte jakou kartu je nejlepší si koupit do tohoto typu telefonu.
Děkuji a přeji krásný den všem(jo koukám,z okna a zrovna sněží) )
SDHC karta je SD karta novějšího typu, s vyšší kapacitou... SD-High-Capacity
Paměťová karta - typ Micro k E - 52 se dává jako základní s kapacitou 1GB , ve většině specifikací se udává pro E 52 paměťová karta s max. podporovanou kapacitou 16GB, takže můžete použít kartu SD 4 nebo 8 GB, nebo SDHC, ale jen do max. 16 GB... pokud potřebujete v mobilu skladovat tolik dat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.