Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbláznilo se video!

Od: lada* odpovědí: 7 změna:
Nahraný film na videu nemá autentický zvuk- je tam zvuk z rádia Blaník.Vypadá to zajímavě- běží válečný film a k tomu zpívá např. Gott. Blbne to jen na jednom kanálu, kde mám Novu , ostatní programy se nahrávají OK.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkus si ji naladit ještě na jiném kanálu, případně změň zvukovou normu.

doplnit odpověď
hodnocení

0x

A když ten signál z videa z toho kanálu (Novu) pustíš do televize tak je to vpořádku?

Kazety dříve nahrané to dělaj taky?

Nemáš víc vstupů zvuku spojených do sebe?

lada*
hodnocení

Zesílili vysílač rádia a je to. Opravář říkal, přines to, něco tam připájím a bude to OK.
I to je asi řešení. A to dělá jenom tvoje video nebo i někomu jinému v okolí?
lada*
hodnocení

No naletoval cosi do videa -a blbne pořád. Říkal že to dělá více lidem a těm se to zlepšilo ale mě bohužel ne!
A co rady z prvního a druhého příspěvku? Zkoušel jsi to?
lada*
hodnocení

Tady už ani nejde o to jestli nahrávám nebo ne,prostě pustím video i Tv , na Tv dám"0", kde mám videokanál a na videu mačkám jednotlivé kanály, kde pouze u Novy se přiřadí zvuk rádia -vše ostatní ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]