Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sem před rozhodnutím jeslti koupit nebo nekoupit cvičební podložku pro televizi TvFit proto bych uvítal veškerou zkušenost s touhle podložkou. Mě to připadne jako dobrý nápad aspoň pro ženu a prcka snad se nepletu. Předem Vám děkuju za odpovědi.
Farao
Naše dcera dostala něco podobného od babičky k minulým vánocům. Podstatně levnějšího a je to dobře. Poskakovala na tom maximálně 14 dní, pak už jí to nebavilo. Stát to ty peníze, co TvFit, tak to zamrzí podstatně víc. A jak píšete pro ženu? Já si radši skočím do tělocvičny, doma by mě to taky nebavilo.
Rozhodně děkuji za odpověd,
vy máte zřejmě zkušenost s taneční podložkou, ta u nás stále ještě úspěch sklízí. Mě šlo spíše o formu toho cvičení a tu máte rozhodně vyřešenou tím nelepším způsobem
S pozdravem
Farao
Dobrý den,
TvFit jsme s manželem koupili na vánoce dětem a musím říct, že to stále má opravdu veliký úspěch.
Je tam spousta her pro děti a já si také přijdu na své Nikdy se mi nechtělo na aerobic chodit do tělocvičny a teď už si můžu pěkně cvičit sama doma.
Takže mohu říct z vlastní zkušenosti, že nám podložka doma opravdu jen tak neleží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.