Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

16 GB nebo 32 GB

Od: dothe odpovědí: 4 změna:

Čau, myslíte že na mobil stačí pohodlně 16 GB?

Chtěl bych tam mít hodně hudby (500 MB), tak 2 filmy + různé Angry Birds. (30 her max.)

Ale nevím jak je to s fotkami? Kolik tak zabere 300 fotek?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

300 fotek zabere při velkém rozlišení tak 1 GB. 500 MB rozhodně hodně hudby není, já mám v mobilu 3 GB hudby a to tam toho kdovíjak nemám. Film když zkonvertuješ dobře tak počítej cca 500 MB na jeden, jinak bez konvertu ti asi stačí 700 MB na jeden (klasika AVI ztažené z netu). Není hra jako hra, některé mají pár MB, některé třeba 200.

Ale na to co jsi napsal ti 16 GB stačit bude. Já mám kartu 8 GB a vystačím si s přehledem.

dothe
25.11.12 21:47
hodnocení

Díky

stirecek*
hodnocení

0x
Mám 16, v telefonu ukáže 14,6. Přes tisíc fotek asi cca 1.6 giga 5mpx. Mp3 asi 2.5 gigant, nevím kolik ale dost, mám ještě necelých 6giga volno,protože jsem smazal dva filmy.

hodnocení

0x

Já má v telefonu 32GB kartu, mám tam přiměřeně muziky, fotky, všechny důležité dokumenty a zálohy všech aplikací a mám jí naplněnou z poloviny. Běda když nemám nic po ruce a zrovna potřebuju nahrát něco v TV to se pak zbytek volné karty rychle zaplňuje, naštěstí je to jen dočasně ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]