Nejste přihlášen/a.
Čau, myslíte že na mobil stačí pohodlně 16 GB?
Chtěl bych tam mít hodně hudby (500 MB), tak 2 filmy + různé Angry Birds. (30 her max.)
Ale nevím jak je to s fotkami? Kolik tak zabere 300 fotek?
300 fotek zabere při velkém rozlišení tak 1 GB. 500 MB rozhodně hodně hudby není, já mám v mobilu 3 GB hudby a to tam toho kdovíjak nemám. Film když zkonvertuješ dobře tak počítej cca 500 MB na jeden, jinak bez konvertu ti asi stačí 700 MB na jeden (klasika AVI ztažené z netu). Není hra jako hra, některé mají pár MB, některé třeba 200.
Ale na to co jsi napsal ti 16 GB stačit bude. Já mám kartu 8 GB a vystačím si s přehledem.
Já má v telefonu 32GB kartu, mám tam přiměřeně muziky, fotky, všechny důležité dokumenty a zálohy všech aplikací a mám jí naplněnou z poloviny. Běda když nemám nic po ruce a zrovna potřebuju nahrát něco v TV to se pak zbytek volné karty rychle zaplňuje, naštěstí je to jen dočasně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.