Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat chci si koupit sciphone i9 tak jestli byste mi řekli jestli se ho vyplati koupit a jestli byste mi poslali odkaz na nejaky kram kde ho prodavávají a kde si ho mužu objednat. Předem díky za odpoved.
Já ho mám doma, a zatím jsem s ním spokojená. Mám ho z aukra uplně nový se vším všudy. Ale je hodně veliký. 115x61x12 . Podívejte se na aukro.
ahoj ja by som sa chcela spytat ze aku mas do toho telefonu pametovu kartu lebo aj ja mam ten telefon ale neviem aku kartu si tam mam kupit.
Myslím že tam patří microSD já mám sice jinší model ale bude to v poctatě to semé. Už jsem tady na něj jednou odkaz dával je to wifi phone t2000
D.DEN JA HO MAM TAKE MAM HO CHVILI A UZ JSEM HO MELA DVAKRAT V OPRAVNE ALE O TO BY ME NESLO JDE OTO ZE ME TAM DALI JAKO HLAVNI PROFIL SLUCHATKA A KDYZ NEKOMU VOLAM TAK HO NESLYSIM A HORSI JE ZE NEVIM JAK TY SLUCHATKA ZRUSIT A DAT TAM NORMALNI PROFIL.JESTLI VITE JAK NATO TAK PROSIM O POMOC.DEKUJI
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.