Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sciphone i9 dual sim

Od: petiq* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat chci si koupit sciphone i9 tak jestli byste mi řekli jestli se ho vyplati koupit a jestli byste mi poslali odkaz na nejaky kram kde ho prodavávají a kde si ho mužu objednat. Předem díky za odpoved.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Nejlevněji vyjde asi na Aukru.

Já bych ho nechtěl teda ani zadarmo. . .

doplněno 21.11.10 12:48:

Koukněte ZDE, a zaregistrovat případně se můžete ZDE.

siji*
hodnocení

0x

Já ho mám doma, a zatím jsem s ním spokojená. Mám ho z aukra uplně nový se vším všudy. Ale je hodně veliký. 115x61x12 . Podívejte se na aukro.

1wewa1*

ahoj ja by som sa chcela spytat ze aku mas do toho telefonu pametovu kartu lebo aj ja mam ten telefon ale neviem aku kartu si tam mam kupit.

greenbull*

Myslím že tam patří microSD já mám sice jinší model ale bude to v poctatě to semé. Už jsem tady na něj jednou odkaz dával je to wifi phone t2000

spyro.cz/...

samice

D.DEN JA HO MAM TAKE MAM HO CHVILI A UZ JSEM HO MELA DVAKRAT V OPRAVNE ALE O TO BY ME NESLO JDE OTO ZE ME TAM DALI JAKO HLAVNI PROFIL SLUCHATKA A KDYZ NEKOMU VOLAM TAK HO NESLYSIM A HORSI JE ZE NEVIM JAK TY SLUCHATKA ZRUSIT A DAT TAM NORMALNI PROFIL.JESTLI VITE JAK NATO TAK PROSIM O POMOC.DEKUJI

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud si přečtu diskuze na netu a vidím cenu, za kterou se prodává, tak mi z toho vyplývá jediné: telefon na jedno použití, po použití zahodit. Žádný solidní prodejce ho proto neprodává. Pokud bys opravdu chtěl vyhodit peníze oknem, tak máš možnost třeba tady:

aukro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]