Nejste přihlášen/a.
Mohl by nám někdo poradit jakou si koupit televizi? Chtěli by jsme: 127cm uhlopříčka, full HD,600 Hz,nejlépe asi plazmu.
Děkuji moc za radu.
Neuvádíte cenový limit. Asi nejlepší voba je Panasonic TX-P50G20E, pokud potřebujete něco levnějšího tak jsou dobré i plazmy LG 50PK350. Kvalitní LCD televizory v této úhlopříčce jsou mnohem dražší.
já mam doma 14dní plazmu 50pj350 LG a HD READY a naprostá zatím spokojenost hd obraz jak víno,full hd nekupuj je to u plazem zbytečné,hd ready ti stačí. dfal jsem za ní 15000kč.
Uvadite opravdu prilis malo informaci... Pouzivate kabelovku? Satelit?
Souhlasim s predchozimi prispevky a jdete do LED televize. Pokud pouzivate neco z vyse uvedeneho, vyzadoval bych CLI slot bud s DVB-C nebo DVB-S tunerem, podle toho, co pouzivate (kabelovka, satelit) Vyhnete se dalsi krabicce (set-op boxu pripadne satelitu) a vse ovladate jedinym ovladacem - i ta kvalita prijmu je mnohem lepsi
Tak velký formát 50" je nutné mít Full HD. Doplnit (pokud není vestavěn tuner) přijimačem a zajistit si příjem signálu v HD. Jedině tak si užijete velké obrazovky a kvalitního obrazu. Ve standardu SD budete mít obraz nekvalitní. A je jedno, jestli to je plazma, nebo LCD. DVB-T má dnes již téměř každá TV. A co se týče kvalitnějšího příjmu s vestavěným sat. tunerem, příspěvek výše, tak lepší příjem v ničem není, než externí přijimač . Je to jistě ale krabice navíc.
full hd není nutno mít stačí hd ready, ušetří2, 3 litry,a obraz je srovnatelný,u lcd je to jine tam je lepší full hd
Opakuji. Při 50" televizoru o jiném rozlišení, než 1920/1080 bych ani chvilku neuvažoval. Toť můj názor a 3 leté zkušenosti.
Dejme tomu, že máš pravdu. Pak mně ale vysvětli, proč u plazmy stačí rozlišení 1366/ 768 a u LCD to nevyhovuje. Docela by mne to zajímalo.
Dovolim si nesouhlasit - mate pocit, ze kdyz pouzijete setopbox a propojite s TV treba scartem, ze kvalita bude tak dobra, jako kdyz to signal privedete do TV primo?
No tak TV 50" kterou chce koupit rozhodně DVB-T bude mít a tak žádný analog tam přivádět nebude a pokud by šlo o sat. přijimač, tak bude mít HDMI a přivede tam digitál. signál a nic na kvalitě neztratí. Já předpokládám, pokud si dobře rozumíme, že diskutujeme o digitálním připojení v souvislosti se zamýšlenou koupi TV v dotazu.
doplněno 25.11.10 21:30:A rozhodně tak dobrou TV by bylo škoda nevyužít na HD programy a tam už ani jiná cesta připojení není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.