Nejste přihlášen/a.
Zdravím, hodlám dělat fotoknihu. chtěl bych k tomu využít nějaký fotolab na internetu, který k má tomuto ůčelu program.
Chtěl bych se zeptat na zkušenostmi s fotolaby při tvorbě fotoknih. Kvalita zpracování, jednání se zákazníkem, ceny, ochota domluvit se atd.
za případné příspěvky děkuji
Já jsem minulé vánoce nechala pro babí udělat knížku v Tetě tetadrogerie.cz/...
Dobrá cena, přesně jak jsem si to udělala v programu doma, tak mi ta knížka přišla. Nemůžu si stěžovat.
Dcera nechala dělat fotoknihy svatba-super, daleko lepší než album. Vše si v podstatě udělala sama na internetu, stáhla si program co k tomu nabízely a knihy vyzvedla ve Šlekr dogerii. Knihy jsou velmi kvalitní papír i když byly dražší, cena jedné knihy cca 30 stran A4 asi 1500kč a na další zakázku 1000kč sleva. Byl to krásný dárek loni na Vánoce.Už chystáme knihu první rok vnučky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.