Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna EPSON X125 - kam dat papir?

Od: andilegh* odpovědí: 7 změna:

Dobry de, prosim o radu. Dnes jsem si poridila tuto tiskarnu a vubec nevim, kam s papirem?:(..strkam to nahoru vude mozne a kde nic, tu nic:((
Uz opravdu netusim, kam by se to melo dat?
Dekuji za odpovedi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Já jsem žádnou tiskárnu Epson X125 nevygůglil.. Není to Lexmark? A návod k tomu nemáš?

andilegh*
hodnocení

omlouvam se, je to SX125*hi*..navod k tomu je, ale zrovna kam dat papir..tak to ne:(

patronka*

Mám SX 110, to by mělo být stejné.Nahoře odklopit a posunout průhlednou plastovou zarážku ke straně.Když jsem ji letos kupovala, měla jsem úplně stejný problém.Tak jsem to vyfotila a běžela zpět do obchodu.Zarážka se posune a odklopí.

andilegh*
hodnocení

opravdu nevim kde:(...jedine pruhledne je pres celou tiskarnu a jinak se tam s nicim hybat neda:(...nebo sem asi slepa:D...a hloupa:D

Tiskárna EPSON X125 - kam dat papir?
pravdomluvny*

Řekl bych, že takhle:

Tiskárna EPSON X125 - kam dat papir? #2
andilegh*
hodnocení

Tak jsem to zkousela ale nejde to posunout ani silou...:((...

doplněno 18.11.10 21:38:

Tak uz to jde:))

greenbull*
hodnocení

0x

Podíval bych se jestli ještě neni někde nalepen kousek lepící pásky, tiskárny jima bývají doslova prošpikované, možná proto nejde posunout. Ale to je jen můj názor nemusí to být pravda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]