Nejste přihlášen/a.
Mám telefon HTC HD2 s win 6.5pro. Po změně času se mi neustále posouvá náhodně časo jednu hodinu víc. Takže někdy mi to posune celkem o 2 hodiny, někdy o 7. Pořád to posouvám zpátky. Nevíte někdo co s tím? Díky moc. Mimochodem telefon je v záruce, ale jestli je vada mezi podlahou a displayem, tak mi reklamaci neuznají.
Nedávno jsem řešil stejný problém. Možnjosti jsou dvě. Buď uděláš hardreset, kterým telefon zbavíš veškerých dat a vše se nainstaluje na novo, což se ti asi moc zamlouvat nebude. A ta druhá je,že dáš: Start - Nastaveni - Nabídka (dole vpravo) - Nastavení - Osobní - Telefon - Služby GSM/UMTS (lišta dole) - vybereš synchronizaci času a dáš zobrazit nastavení. Zde odznačíš Automaticky změnit časové pásmo a hodiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.