Může mi ,prosím, někdo poradit ,s délkou kabelu HDMI pro přenos videa?Zakoupil jsem si projektor a DVD přehrávač a chci je mezi sebou propojit pomocí HDMI kabelu .Mezi přístroji jsem naměřil vzdálenost 12m (stropní montáž projektoru) .Měl jsem zato , že přenos signálu v dig.podobě pomocí kabelu HDMI na tuto vzdálenost bude bez problémů . V posledním čísle časopisu Stereo a Video v článku"pár triků na krátké kabely"mě zaskočili informací o vlivu délky na kvalitu přenosu .Nemá někdo zkušenosti s přenosem videa přes HDMI na větší vzdálenost?
Nevim konkrétně, jen jsem chtěl podotknout že všeobecně snad u všech kabelu platí čim kratší tim lepší. Řekl bych že ti to nikdo konkrétně neřekne,říci by ti to mohli v obchodě kde bys bral ten kabel (pokud to bude odborná firma/prodejna)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.