Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD s funkcí připojení internetu

Od: honzat® odpovědí: 6 změna:

Co znamená u některých nových lcdéček,že mají funkci Wireless LAN Adapter,nebo funkce Ethernet? To jako,že do televize píchnu internetový kabel jako do počítače a jedu na ní internet? Píšou to třeba u Samsung LE37C550. Ale jak to tedy funguje?Dík.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne ,ale lze připojit do domácí sítě k počítači a využívat jako monitor.

hodnocení

Takže pokud mám Wifi router,tak mi obraz může jít z notebooku bezdrátově do routeru a odtud přes výstup Lan(většinou bývají na routeru čtyři) do televize? Nic víc to neumí?

Ahoj snažil jsem se sehnat víc informací o modelu abych mohl pravdivě odpovědět. Některé recenze udávají přímé připojení s internetem , kterému nevěřím na to potřebujete počítač ,který pravdě podomně není součástí modelu .Na druhou stranu ještě jsem se nesetkal posílat signál přes wifi vjetšinou se televize připojuje přímo kabelem k notebooku (pc) jako druhý monitor.ikdyž moderní doba muže zvládnout věci o kterých nevím .nejsem vševjed.

Proč by nemohla mít televize spojení s internetem? Ten internet v televizi je trochu omezenej, nepočítej, že to funguje stejně jako klasickej počítač. Třeba Panasonic umí přehrávat videa z archívu Novy, YouTube umí snad všechny značky, atd. Chce to číst a nevymýšlet si různý bludy.

buss
hodnocení

0x

bezdrátově

ajtak
hodnocení

0x

Znamená to, že TV připojíš do domácí sítě a pak můžeš sledovat filmy sdílené v tvém počítači. Některé televize ti umožní přístup na youtube a podobný servery. Samsung, ale umí pouze pracovat s mp3, fotkami a filmy nasdílenými z počítače.

televize-samsung.cz/...

PS: Na stránkách Samsungu si musíš stáhnout jejich software pro sdílení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]