Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zelené rádio

Od: tomale* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, sháním kamenný obchod kde bych koupil RADIO METRONIC s CD/MP3/USB/ GULLI ZELENÉ. Našel jsem ho na Pixmania.com, ale já si ho potřebuji o makat a mají neskutečně drahou poštu. Sháním totiž zelené radio. Děkuji všem za odpověď tomale.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tomale tomale, mají ho na Hlavní v elektře, potom na Masarykově náměstí, viděl jsem ho i v obchoďáku na Okružní, jo a málem jsem zapomněl, dostali pár kusů do obchodu hned vedle holičství na Lomené ulici. Takže máš šanci si ho omakat...

teda pokud jsi Sibyla a dokážeš zjistit, která města jsem měl na mysli... i ty jsi zatajil kraj, okres nebo město, kde by jsi to chtěl koupit...

tomale*
hodnocení

Zdravím, jo máš pravdu sice zatajil , ale Sibyla byla moje teta, takže přesně vím kde ty obchody jsou ale jsou z Hranic na Moravě daleko. Něco v okolí by nebylo? Díky tomale

rob*
hodnocení

0x

Zdravím,

dle mého názoru si stačí omakat jakékoli podobné rádio, jsou jich v každém obchodě desítky. V této cenové relaci nečekejte žádný ohromující zvuk ...

tomale*
hodnocení

Díky za tak pitomou odpověď. Nevím kolik ti je roků asi málo, protože by si měl vědět že se nekupuje nic jen tak. nic ti neříká zajíc v pytli že? Podobné rádio není to samé. Příště neraď. Pro nás dělnickou třídu je 1000 kč dost. NERAĎ dík tomale

rob*

Děkuji za upřímnost, ale hovoří ze mě zkušenost. Pár takových "šuntů" od různých značek mi prošlo rukama a výsledek byl +- stejný, takže asi tak. Jo a už mi dávno není 15, jsem r. 74 aby bylo jasno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]