Nejste přihlášen/a.
Zdravím, sháním kamenný obchod kde bych koupil RADIO METRONIC s CD/MP3/USB/ GULLI ZELENÉ. Našel jsem ho na Pixmania.com, ale já si ho potřebuji o makat a mají neskutečně drahou poštu. Sháním totiž zelené radio. Děkuji všem za odpověď tomale.
tomale tomale, mají ho na Hlavní v elektře, potom na Masarykově náměstí, viděl jsem ho i v obchoďáku na Okružní, jo a málem jsem zapomněl, dostali pár kusů do obchodu hned vedle holičství na Lomené ulici. Takže máš šanci si ho omakat...
teda pokud jsi Sibyla a dokážeš zjistit, která města jsem měl na mysli... i ty jsi zatajil kraj, okres nebo město, kde by jsi to chtěl koupit...
Zdravím,
dle mého názoru si stačí omakat jakékoli podobné rádio, jsou jich v každém obchodě desítky. V této cenové relaci nečekejte žádný ohromující zvuk ...
Díky za tak pitomou odpověď. Nevím kolik ti je roků asi málo, protože by si měl vědět že se nekupuje nic jen tak. nic ti neříká zajíc v pytli že? Podobné rádio není to samé. Příště neraď. Pro nás dělnickou třídu je 1000 kč dost. NERAĎ dík tomale
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.