Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Měl bych zájem o Tarif BAV SE s Mých5 a chtěl bych poprosit o rady a zkušenosti, jestli je někdo s tímto tarifem má. Když o tom čtu, nechápu jednu věc. Platí se 99Kč. A to se dá normálně překročit, jako u jiného tarifu, že platím ten základ třeba 350Kč a když využiju více SMS a minut, než je do těch 350Kč zahrnuto, budu platit víc? Díky.
Já nechápu, kde jste vzal těch 99,- Kč. Já mám mojí 5, volání do všech sítí za 350,- měsíčně. Volných minut do té 5 mám 300/měsíc, zdarma SMS. Je to kreditní tarif, takže pokud nevyčerpám těch 350,- Kč, tak se mi převádějí jednotky do dalšího měsíce. Jsem naprosto spokojená. Když volám na jiné číslo, tak si ho platím v tom případě, že mám vyčerpaný tarifní kredit.
Tarif Bav se s mých 5 slouží ke psaní SMS na 5 vybraných čísel zdarma. Tato čísla mohou být ze všech sítí a jednou za měsíc je možno je změnit. Vše ostatní je zpoplatněno. Jak, je krásně vidět na obrázku, který vložil Lui.
Bav se s mých 5 je, pokud vím, nejlevnější z tarifů pro mladé, které T-mobile nabízí. Proto jsem si ho taky vybrala
Těch 99,- kaček platíš vždycky, to je paušál. Ten zahrnuje posílání smsek na 5 libovolných čísel zdarma (čísla je možné vždy jednou měsíčně zdarma obměnit) a na stejná čísla máš také zlevněné volání. Výhodná cena smsek neplatí, pokud posíláš zprávy z internetu (t-zones).
Výsledná cena, kterou měsíčně platíš, se odvíjí od toho, jak moc a kam jsi volal, jestli jsi psal z internetu nebo z mobilu, jestli do domácí nebo jiné sítě a podobně. Mě to obvykle vyjde tak na tři kila, což oproti mému předchozímu tarifu (nějaký T300 nebo tak něco, už ho ani nenabízejí) je poloviční cena. Takže s Bav se jsem spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.