Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Multifunkční tiskárna

Od: pet* odpovědí: 3 změna:

Nazdárek,

poradíte mi někdo, jakou si mám koupit multifunkční tiskárnu kolem 4 tis. Kč. Ráda bych, aby byla kvalitní v tisku a cenově efektivní, tj. i co se týče cartridge. Budu ji používat pouze pro domácí účely. Díky za rady. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Velice dobrou zkušenost mám s tiskárnami CANON PIXMA iP4200 resp. PIXMA iP5200 za 2500 resp. 3500 Kč.
www.canon.cz/produkty/inkoustove/index.htm

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Nejsem zastáncem multifunkčních zařízení. Mám vše zvlášť. Doporučuji značku Hewlett Packard (HP) *tuc*

např.: www.alave.cz/akce-multifunkcni-zarizeni-hp-psc-1510-print-scan-copy:p:20641

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Trošku jsem přehlédl to slovo multifunkční. Jmenované CANONky jsou pouze kvalitní tiskárny. Kombinace všeho v jednom jde při tak nízké ceně na úkor kvality. 4000 je dost málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]