Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mam problem se zvukem na windowsu XP,mam 2 operacni systemi na PC (vista ultimate a XP) na viste mi de zvuk vklidu ale na XP je nejaky divny,je to jako kdyby ty vedlejsi zvuky byly mnohem hlasiteejsi nez hlavni(priklad:ve filmu nekdo mluvi a to kdyz dam zvuk na max tak sotva slysim co tam rikaji,ale potom treba bouchne dvermi v tom filmu a je to strasne hlasity,takze ja proste z filmu slysim hlavne treba vykriky,prasknuti,pady,vybuchy atd ale mluveni neslisim vubec,treba v simpsonech kdyz byly na stadione tak divaci tleskali a to bylo nahlas ale pak nekdo neco rekl a zase nic neni slyset,a v pisnickach je to nejhorsi,to skoro vubec neslysim zpev,prehravacem to neni,mam jich hodne (KMP,VLC,windows media player,BS,DIVNX,ale ve vsech to proste blbne) i na youtube.com to takhle blbne,prosim muze mi nekdo poradit? ja uz vazne nevim co s tim zkosel sem se tam divat na tu hlasitost atd jestli to tak neni uz nastaveny ale nic sem nenasel,prosim kdo vi tak mi poradte(pokud vam to pomuze tak mam notebook) prosim fakt uz nevim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.