Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil jsem dnes iphone 4 ,ale jsem z toho jelen! Je na mně docela těžký musel jsem atáhnout itunes kde tomu opět nerozumím nevím jak přeposlat soubory z pc do iphonu a opačně. Co ještě musím stáhnout aby vše fungovalo? A kvalita hd videa co to znamená? Mám dvd kameru samsung takže může jít do bazaru? Budou videa v lepší kvalitě než v dvd kameře? Díky.
doplněno 16.11.10 20:28:To je tak těžká otázka?
Dobrý večer, při stažení itunes nainstalovat, což asi máte. Hned na začátku je třeba spárovat phone s itunesem. Po připojení telefonu k Pc by se měl automaticky detekovat iphone. Pak se musí autorizovat ještě Pc. Já to dělala tak, že jsem si regla iphone přes úvodní stránku itunes, poté autorizovala PC. Synchronizace se buď provádí automaticky nebo manuálně. Dobrý web, kde jsem si chodila pro rady je zde forum.iphone.cz/...
Jinak bude potřeba se registrovat na app store, pro stahování aplikací. Některé jsou free, některé placené. Je to obšírné, kdyby jste potřeboval něco úplně konkrétně, napište, zkusím poradit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.