Knopko a nahodila jsi určitě všechny pojistky zpátky? Já vím že to zní divně, ale někdy to chce nacvaknout všechny, nahoru, dolů. Ještě mě napadlo, jestli nerupla v té televizi nějaká pojistka, která následně vyhodila pojistky doma. Zavolala bych do servisu.
knopka, neplakat, jak píše marenka, nahodit znova všechny jističe. A zkuste TV zapnout do jiné zásuvky, třeba je problém jen v té zásuvce. Připadá mě nesmyslné, že by se Vám TV rozbila vyhozením pojistek.Karina
Ony ty jističe nevypadly jen tak pro nic za nic, mohlo opravdu dojít k nějakému problému uvnitř TV, třeba zkrat, který je vypnul. Takže jak psali ostatní: nahodit pojistky, zkontrolovat, případně přepojit do jiné zásuvky a pak servis, případně reklamace.
Možná se vrátí, taková procházka není marnááá. Dále doporučujií najít ty pojistky, není jich škoda, proč vyhozeny? Pokud tam nejsou, nepůjde, ža ano. To by na ni nemělo mít vliv, spíše možná, když byla zapnutá a jistič! opět nahozen.
Milí rádcové!Televizi jsem si sama "opravila" .Zjistila jsem totiž že jsem celou dobu do zásuvky strkala kabel od dvd .Jste zlatíčka a děkuju za vaše rady .
marenka*
Knopko, Tak to je super fór ze života. Fakt. Díky, zasmála jsem se.
doplněno 16.11.10 12:12:
Ale teda poklona až na zem, že nám Knopka řekla, co se stalo.
knopka*
Mařenko,já se sama tomu musela smát že to není se mnou možný
buss
Knopko, nejsi blondýýna?
knopka*
Aááále,naštěstí poloviční,melírovaná
karina*
knopka , . Ale to se stává, hlavně že hraje.Karina
knopka*
Mno,bylo by ji škoda ...,ještě že jsem nevolala opraváře
paaja*
No není zač ... mám čekat v dalších minutách dotaz: Odešlo mi DVD, nejde zapnout, nevíte co s tím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.