Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Htc hd mini

Od: jerrysek* odpovědí: 2 změna:

zdravim :) chci se zeptat jestli nekdo mate htc hd mini. trosku po nem pokukuju, ale slysela jsem, ze obecne s mobily s operacnimy systemy jsou problemy napr v tom, ze jsou schopne se seknout i v pulce hovoru a pak se musi zrestartovat. a htc to udajne delavaji docela casto. tak bych se chtela zeptat, jestli s tim nekdo nemate zkusenosti a jestli nekdo z vas nema konkretne hd mini. je to novejsi model, tak by to treba uz mohli mit trochu vychytanejsi, ale nevim. povi mi k tomu nekdo neco? :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

od nas z rodiny maji htc a je to pravda treba v pulce hovoru se to sekne, a slysel sem to i od jinych lide kteri to meli, ja osobne s tim zkusenost nemam pouzivam normalni mobil to je bez problemu :)

doplněno 15.11.10 21:03:

ale ja osobne bych si to asi nekoupil :-

hodnocení

0x

Pokud ma telefon v sobe OS windowsmobile tak se sekat bude...

Pokud je v tom android ceka usera seknuti tak jednou do mesice..

A nakonec iphone a jeho iOS, ten se nesekne ani po roce pouzivani mobilu bez vypnuti..(vlastni zkušenost..)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]