Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnostni kód k telefonu Nokia

Od: helibeli* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych zjistit bezpečnostní k´d k telefonu Nokia 6303, IMEI: 358281033802616. Tento dotaz zde už jednou byl a Pepan100 psal, že je ochoten to zjistit. Byla bych velice vděčná za odpověď.

Helena

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radi*
15.11.10 11:09
hodnocení

0x

12345

1jara*

Pokud ten kód někdo nezměnil.

helibeli*

Diky za snahu, ale to nefunguje. Musi se to nejak odblokovat. Byli jsme s tim i v servisu, ale taky se do nej nedostali.

hranol*
hodnocení

0x

Koukám, že nám hodně moc věříš... Imei se moc nezděluje. Ale jinak pokud jej nikdo nezměnil je to opravdu 12345

helibeli*

Ja vim, jenze co s tim. Stejne se do nej nedostanu. Uz to tady nekdo resil jednou a napsali mu sem, ze se to da odblokovat jeste nejak jinak. Zkusila jsem to...

Jak se to da zneuzit? Muze se nekdo vloupat do telefonu a volat si za muj kredit? Temhle lidem snad ani nemusim rikat imei :))

Zkusil bych vrátit do továrního nastavení a pak by přednastavenej kód 12345 měl fungovat.

hranol*

volat ne, ale koumák jej může tak zablokovat, že už volat nikdy nebude a bude z něj jen hračka. Používá se v případě odcizení. Prostě je to výrobní číslo. No byla by tady ještě možnost... zajít do mobilky a nechat si přehrát software. A jistě vám tam poradí kvalifikovaněji. P.S.Do toho továrního nastavení se asik bez toho kodu nedostanete.. A jo u starší nokie to byla 4x nula :) Ale to už není pravda doba 5110 a 3210 je asik už dávno fuč. I když stále je mám schvané a funkční *hi* mám k nim citový vztah

Taky pořád ještě používám jednu 5110 ale u ní mám 12345.

janourecek*
hodnocení

0x

a není u nokií náhodou kod čtyři nebo pět nul?

Co si pamatuju tak čtyři nuly měly nastavený telefony Vodafone.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]