Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MP4 - 8GB - pro desetiletou slečnu

Od: sasdax* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Má někdo tip na dobrou MP4? Chci něco s velkým a kvalitním displayem, 8GB pamětí, přáhrávat by měla hlavně MP3 a avi. Cena tak do dvou tisíc. Já tyto přístroje nepoužívám, tak se v nich nevyznám. Kolegyně to má pro svou dceru k vánocům, takže by měl i pěkně vypadat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

no nebude to asi ta pravá rada, ale před rokem bylo doma také velké kňučení o mp4 tak jsem pořídil asi za 320 Kč 4GB z ebay a spokojenost. Jediná vada je, že se dobíjí přes USB, musím dokoupit někdy dobíječku. Doma to problém není, nějaký počítač běží běží vždy. Je to kopie těch kolem 2-4 tisíc. Pravda displej má ne moc velký.

michal958*
hodnocení

0x

napriklad tady

zbozi.cz/...

sasdax*
hodnocení

No díky. Tohle zvládnu i bez tebe. Zajímají mě spíše konkrétní doporučení na konkrétní přístroje, dle zkušeností uživatelů. To víš že si dokážu vyhledat MP4 přes Google, ale tam těžko zjistím jaký je kvalitní a jaký ne. Teda pokud nechci prolejzat tuny recenzí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]