Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protahovací péro se zaselklo v husím krku

Od: otrava odpovědí: 6 změna:

Zdravim prosímvás pořídil jsem si protahovací péro, na protažení kabelu v husím krku ale to péro bylo asi o desem cm kratší než sem potřeboval tak jsem vzal tvrdej drát a dole sem ho páskou přilepil k péru. Ale je tady háček když sem to protahoval tak se to tam zaseklo a nešlo to ani na jednu stranu nahoře to vidět nebilo a dole byl jenom ten můj geniální návazec. Tak jsm za to trochu cuknul a to péro tam zůstalo. Takže tet je ten problém že tam nemůžu natáhnout žádný kabel a to péro neni vidět ani na jedné straně. Myslim si že bude MAX 15cm od krabičky nahoře i dole ale nemůžu ho chytit. a když jsem se pokusil kouknou zrcátkem tak sem ho tam neviděl.

Potřebuji nějákou užitečnou radu. Vadími to protože tam nemůžu nic protáhnout.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obávám se, že jediná možnost bude majzlík.

otrava
hodnocení

JJ já to taky tak vidím, naštěstí v létě se bude posouvat telefóní zásuvka ve které krkavice končí tak to vezmu 10cm nad zásuvkou.

luke237
hodnocení

0x

Jestli to protahovaci pero ma alespon na jednom konci hacek, tak bych nacpal do krku dalsi pero asi 20-30cm s hackem a pokusil se ten "utopeny" hacek zachytit a vytahnout.

Jinak samozrejme musim napsat, ze pera se vyrabeji dostatecnych delek a ani cenove to neni tak velky rozdil mezi kratkym a dlouhym.

V nejhorsim pripade jsi tam vzdycky mohl "zafouknout" nejaky lehky provazek, pomoci ktereho protahnout silnejsi provazek, pomoci ktereho protahnout lanko, pomoci ktereho protahnout drat atd.

péra mívají na konci očka, takže ho těžko něčím zachytíte.

luke237
Ja myslel neco takovehleho. S "hackem" :)
Protahovací péro se zaselklo v husím krku

otrava
hodnocení

Tak jo zkusím to, pokusím se v garáži najít nějaký drát a kus provázku a budu lovit. 3koda že neni ani tim zrcátkem vidět...

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]